kozan.gr: Αυτός είναι ο βασικός λόγος, που αναγράφεται και στη σχετική απόφαση, για την απομάκρυνση του Χαρίσιου Κ. Γκοβεδάρου από τη θέση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

11 Μαΐου 2020
20:35

 

Το kozan.gr σας παρουσιάζει την απόφαση για την απομάκρυνση του κ. Χαρίσιου Κ. Γκοβεδάρου από τη θέση του Αναπληρωτή Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, που υπογράφει ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης: “Tο γεγονός ότι ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνική Μέριμνας, κ. Χαρίσιος Κ. Γκοβεδάρος λόγω του στενού συγγενικού δεσμού με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στην οποία εγκαταστάθηκε ο εν λόγω πληθυσμός, δεν προέβη σε καμία ενημέρωση του Ανώτατου Διοικητικού Οργάνου της Περιφέρειας ήτοι του Περιφερειάρχη καθώς και σε οποιαδήποτε ενέργεια προς λήψη προληπτικών μέτρων προς αποφυγή ενδεχόμενης διασποράς του κορωνοϊού”.

Δείτε την απόφαση εδώ…

26 σχόλια

  • Υπηρχε σχετικη υποχρεωση απο τονομο? Μηπως ειναι απλα σπασμωδικη κινιση για να δεινουμε οτι προσπαθουμε να κανουμε αυτα που λεγαμε προεκλογικα? Θελει σκεψη ( οχι πολλη)….

    • Ο Κασαπίδης εργάζεται 15 ώρες το 24ωρο, φιλότιμα και με μεγάλη Υπευθυνότητα.
      Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά,
      Οι αδυναμίες των Υπηρεσιών πολύ μεγάλες και γνωστές.

      Παρά τούτο είναι ο καλύτερος και το έργο του θα φανεί.

    • Σε συνέχεια του παραπάνω…
      Τα έχει κάνει όσο καλύτερσ γίνεται, έδωσε και δίνει ψυχή και σώματι τον καλύτερό του εαυτό.
      Όσο και να θέτετε ότι είναι ελάγιστος τον περιστάσεων, πιστεύω είναι μια ελπίδα για την περιφέρεια μας.
      Η ιστορία θα γράψει πόσο δίκιο έχω.

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ,ΓΕΡΟΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

    • Πολύ καλά το λες, “γεροί νάμαστε και στο μέλον θα πέσει πολύ γέλιο”…
      Α! και που και που να κοιτάτε και λίγο πίσω, γιατί βλέπω ότι ξεχνάτε γρήγορα!…

    • Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έσκασαν με τις επιτυχίες και το έργο που κάνει ο Κασαπίδης και γράφουν ο,τι νάναι.

  • Άσχετο…και τι δουλειά είπαμε ότι έχει ένας Μηχανικός, στην Γενική Διεύθυνση παρακαλώ, Δημόσιας Υγείας??

    • Τον είχε τοποθετήσει ο Δάκης και τον κράτησε ο Καρυπιδης!! Γιατί το φορτώνεται ο Κασαπιδης;

      • Όχι, κάθε άλλο παρά ο σκοπός μου ήταν αυτός.
        Απλά βλέποντας μια εντελώς άσχετη ειδικότητα στην Γενική Διεύθυνση Υγείας
        Και στο τέλος τέλος, μπορείς να πεις…ο άνθρωπος μηχανικός ήταν…δεν ήξερε απ’ αυτά, ούτε και τον ένοιαζε….

    • A! Δεν το ξέρετε; Οι διπλωματούχοι μηχανικοί κάνουν τα πάντα! Την επόμενη φορά δείτε προσεκτικότερα τη διαφήμιση dulcolax…

  • Προϊστάμενος υγείας που δεν έχω ακούσει να έκανε τίποτα την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας , δεν έδωσε εντολή να ελιχθούν όροι ήρθαν από Ιταλία και φυσικά ήξερε ως πολίτης ξενοδόχος ότι θα ερχόντουσαν οι Άνθρωποι αλλά σαν προϊστάμενος δεν μπορούσε να το πει ! Φίλοι μου τα σημεία των καιρών ήρθαν , το χάνουμε !

  • Προφανώς το ξενοδοχείο υπέγραψε με την Ύπατη Αρμοστεία που ψάχνει χώρους ανά την Ελλάδα και συμβαλλεται με ιδιώτες.Και δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ξενοδοχείο φιλοξενεί μετανάστες.Κανω λάθος?Τώρα ως αναφορά λόγω της υπαλληλικης ιδιότητας του συζύγου και μάλιστα στην συγκεκριμένη θέση που κατέχει εδώ και εξη χρόνια για λόγους δεοντολογίας θα έπρεπε να ενημερώσει τουλάχιστον τον περιφερειάρχη.

  • Στην παρ. 5 λέει η απόφαση ” Την ιδιαίτερα επιβαρυμένη υγειονομικά κατάσταση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας”. Αν δεν είναι αυτό παραδοχή αποτυχίας της Περιφερειακής Αρχής στο θέμα του κορωνοϊού, τότε τι είναι?

  • Κασαπίδη τα εν οίκω μη εν Δήμω… δεν είχε καμιά υποχρέωση ο Γκοβεδάρος να σε ενημερώσει γι αθέματα που αφορούν το οικογενειακό του περιβάλλον… ψάξε τις ευθύνες στον Μηταράκη και στην κυβέρνησή σου που σε αγνόησαν επιδεικτικά…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.