kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Πόσο πιθανή ή απίθανη είναι η υποψηφιότητά του Θ. Καρυπίδη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης εφόσον οι εκλογές γίνουν με “λίστα”, δηλαδή πριν συμπληρωθούν 18 μήνες από την 7η Ιουλίου 2019

11 Μαΐου 2020
22:26

Πόσο πιθανή ή απίθανη είναι η υποψηφιότητά του Θ. Καρυπίδη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης εφόσον οι εκλογές γίνουν με “λίστα”, δηλαδή σε ημερομηνία πριν συμπληρωθούν 18 μήνες από την 7η Ιουλίου του 2019. Στο συγκεκριμένο ερώτημα, από το περιβάλλον του Θ. Καρυπίδη, θεωρούν πως ο πρώην Περιφερειάρχης θα είναι σίγουρα στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, μετά την εν ενεργεία βουλευτή Κ. Βέττα, που θα βρίσκεται στην πρώτη (θέση). Η σχεδόν βεβαιότητά τους προκύπτει από τους ισχυρούς δεσμούς και την προσωπική σχέση που έχει αναπτύξει, τα τελευταία χρόνια, ο Θ. Καρυπίδης με τον Α. Τσίπρα αλλά κι από το γεγονός πως ο ίδιος έχει αποκτήσει μια δυναμική και στα του κόμματος (σε κεντρικό επίπεδο), με πολλές γνωριμίες κι ισχυρές φιλίες με πρωτοκλασάτα στελέχη, στην κεφαλή, του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή, υπάρχει μια σημαντική μερίδα τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί πως, στην περίπτωση της “λίστας’, η τοποθέτηση του Θ. Καρυπίδη στη δεύτερη θέση θα αποτελούσε “πραξικόπημα”, άνιση μεταχείριση προς τους υπολοίπους κι εν κατακλείδι παραβίαση βασικών κανόνων δεοντολογίας, βασικών αρχών κι αξιών του κόμματος. Αποκλείουν, λοιπόν, οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, θεωρώντας, ωστόσο, βέβαιη τη συμμετοχή του Θ. Καρυπίδη αλλά και του Γ. Αδαμίδη, στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, όταν οι εκλογές διεξαχθούν σε χρονική περίοδο, χωρίς “λίστα”, αλλά, κανονικά, με σταυροδοσία.

 

Η Χύτρα

30 σχόλια

  • Καθημερινά με τον Κασαπίδη και τους χειρισμούς του θυμόμαστε πως τελικά ο Θόδωρος ήταν καλύτερος. Και μάλλον στην πρώτη θέση θα είναι όχι μόνο σε λίστα αλλά και σε σταυρούς

  • Μη χάσουμε τέτοια ποιότητα. Πρόσφερε τόσα λίγα ως περιφερειάρχης που πρέπει να πάει στην Βουλή έτσι ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει ακόμη λιγότερα.

    • Βλέπουμε την ποιότητα ενός πρώην βουλευτή που προσέφερε τόσα πολλά και τον κάναμε, Περιφερειάρχη.

      • Προφανώς θέλεις να έχεις την ευκαιρία να δεις το ίδιο μηδενικό αποτέλεσμα απλά με διαφορετικό πρόσωπο 8:41. Το τίμημα της ανυπαρξίας τους το πληρώνουμε όλοι και κυρίως η περιοχή μας.

  • Αν γίνουν με λίστα είναι μια δύσκολη απόφαση για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δύο νέες υποψηφιότητες να τοποθετηθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Βέβαια ο Καρυπίδης προηγείται του Αδαμίδη σαν πρώην περιφερειάρχης .

  • Ναι βέβαια έκανε μεγάλη προκοπή στην περιφέρεια που έχασε με ένα οικτρό αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή ..! Είπε για το Μακεδονικό ότι η συνθήκη των Πρεσπών είναι επαισχυντη και με πολλά μελανά σημεία ουσιαστικά ταυτίστηκε με τους ακροδεξιούς και θέλει να τον βάλουμε και υποψήφιο στο ΣΥΡΙΖΑ..!

  • Για την τραγωδία της Δ Μ (Καστοριά-Κοζάνη) λόγω ελευσησ Του κορονοϊού από Μιλανο και την μεγάλη ευθύνη Κασαπίδη -Κυβέρνησης κρύφτηκε και ουσιαστικά ταυτίστηκε με τον Κασαπίδη και θέλει να μπει και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ..!

  • Τα πρώτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Δ Μ που τυχαίνει να είναι από Πτολεμαιδα (τα δυο στην Κ Ε ) η δεν έπαιρναν χαμπάρι ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τον Καρυπιδη και ότι οι εκλογές ήταν χαμένες από χέρι και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή η πληροφορούσαν με έλλειψη η ψεύτικα στοιχεία το σ Τσίπρα και την ηγεσία του κόμματος για δικούς τους λόγους . Και φυσικά βγήκε ο χειρότερος κ Κασαπίδης που τα έκανε μαντάρα και τι μας περιμένει ακόμα αλλά ουσιαστικός αντιπολιτευτικός λόγος δεν ακούγεται από Καρυπιδη και τα τοπικά στελέχη..!

  • Δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει τόν ΣΥΡΙΖΑ και τόν κ Καρυπίδη να κάνει εκλογές ο κ Μητσοτάκης με λίστα την συγκεκριμένη περίοδο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάθει πανωλεθρία και ο νόμος θα βγάλει εκ νέου έναν βουλευτή οπότε!! τσάμπα καίει η λάμπα!!!!!

  • Αδικα προβληματιζεστε εκει στον συριζα,στις επομενες εκλογες οποτε και αν γινουν η νδ θα ειναι 20 μοναδες απο τον τσιριζα,που σημαινει οτι μπορει και να μην βγαλει καν βουλευτη!!!!

  • Εκεί στη Ν Δ δε σας λείπει μόνο η πολιτική και κοινωνική παιδεία αλλά είστε και αδιάβαστοι αφού δεν ξέρετε ότι οι επόμενες εκλογές ,όποτε και να γίνουν , θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής Πυξ σέβεται την ισοτιμία των πολιτών . Η Ν Δ μόλις βγήκε από τα πρώτα που έκανε ήταν να επαναφέρει το καλπονοθευτικό σύστημα και μ αυτό μπορεί να γίνουν μόνο οι μεθεπόμενες εκλογές . Διαβάστε λίγο δε βλάπτει ..!

  • Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βάλει τον Καρυπίδη σαν δεύτερο υποψήφιο μετά την βουλευτή Βέττα θα κάνει ένα τεράστιο λάθος . Είναι γνωστό ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τον Θεοφύλακτο αλλά ούτε και στα κεντρικά τον θέλουν οπότε η καλύτερη λύση είναι ο Καρυπίδης

  • δέν έχει καμμία τύχη,στις εκλογές όποτε και αν γίνουν,και δέν θα φταίει η στάση του στις πρέσπες….

  • Δηλαδή οι δεητζηδες θα ψηφησουν Μητσοτάκη….. Δεν βάλαν μυαλό…. Πάτο θα πιάσει η ΝΔ στην πε Κοζάνης

  • Η λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία. 7 νέα ονόματα από 30 – 40 ετών με σαφή αριστερή αναφορά.

    Οι φίρμες, οι γυρολόγοι και οι καιροσκόποι θα είναι η καταστροφή του.

  • Εγώ φίλε μου ανώνυμε 11:25 ούτε ήμουν ούτε είμαι ούτε θα είμαι ακόλουθος κανενός και το εχω αποδείξει διαχρονικά . Με τα επώνυμα άρθρα η σχόλια μου απευθύνομαι με λογική σκέψη για κάθε ζήτημα δημόσια κι οποιος τη διαθέτει καταλαβαίνει … Όποτε θέλεις και το τολμησεισ το κουβεντιάζουμε οι δυο μας η και δημόσια ..!

  • Ένας αποτυχημένος περιφερειάρχης και ένας δακτυλοδεικτούμενος συνδικαλιστής…τί να σου πω επιλογές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.