Έγκριση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τον «ορισμό ειδικού εμπειρογνώμονα στην Επενδυτική Επιτροπή του Ταμείου Χαρτοφυλακίου με την επωνυμία Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΤΑΔΥΜ)»

12 Μαΐου 2020
12:38

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Έχοντας υπόψη : 1. την περίπτωση 3 της παραγράφου 2 του άρθρου 3: Σύσταση, συγκρότηση και αρμοδιότητες της Επενδυτικής Επιτροπής, της από 12/07/2017 υπογραφείσας Συμφωνίας Συστάσεως Ταμείου Χαρτοφυλακίου με την επωνυμία Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΤΑΔΥΜ), όπου προβλέπεται και η συμμετοχή ενός ειδικού εμπειρογνώμονα σε θέματα οικονομίας, χρηματοδοτήσεων και ανάπτυξης ο οποίος ορίζεται από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, 2. τις αρχές της διαφάνειας και της δημοσιότητας, 3. την ανάγκη ανάδειξης της προσφορότερης δυνατής υποψηφιότητας, 4. την ανάγκη άμεσης σύστασης και συγκρότησης της Επενδυτικής Επιτροπής. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
την έγκριση της συνημμένης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για τον «ορισμό ειδικού εμπειρογνώμονα στην Επενδυτική Επιτροπή του Ταμείου Χαρτοφυλακίου με την επωνυμία Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΤΑΔΥΜ)», που περιλαμβάνει: α. Περίληψη και β. Αναλυτική Προκήρυξη Για παροχή πρόσθετων πληροφοριών και διευκρινίσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης,
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
[] -2
υπεύθυνο κ.Δημήτριο Μίμη, διεύθυνση : ΖΕΠ, 50131 Κοζάνη, τηλέφωνο : 2461350974, e-mail: [email protected]

 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ένα σχόλιο

  • AΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.