kozan.gr: Τα έμμεσα “καρφιά” του Ε. Σημανδράκου στο Δήμο Εορδαίας για τον τρόπο αντιμετώπισης του κορωνοϊου σε τοπικό επίπεδο σε σχέση με το Δήμο Κοζάνης: “Υπήρχε μια πίεση – και σ’ εμάς – κάντε απολυμάνσεις . Πιο πολύ θα έλεγα ήταν μέτρα επικοινωνιακά κι εντυπωσιασμού το να βγαίνει κάποιος και να κάνει τις απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους κτλ.. Η ωριμότητα του Λ. Μαλούτα μας έδωσε μια “πλεύση” πιο ψύχραιμη. Κι αυτό φάνηκε διότι εμείς δεν είχαμε καμιά παρατήρηση σε επίπεδο από την κυβέρνηση, εννοώ από την Πολιτική Προστασία, ούτε για τις λαϊκές αγορές, ούτε για… Το διαχειριστήκαμε με χαμηλούς τόνους, ψύχραιμα και με μεγάλη επιτυχία” (Βίντεο)

14 Μαΐου 2020
07:08

 

Μιλώντας, χθες Τετάρτη, στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Ε. Σημανδράκος, αναφερόμενος στα των χειρισμών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης στο θέμα του κορωνοϊού, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Υπήρχε μια πίεση – και σ’ εμάς – κάντε απολυμάνσεις . Πιο πολύ θα έλεγα ήταν μέτρα επικοινωνιακά κι εντυπωσιασμού το να βγαίνει κάποιος και να κάνει τις απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους κτλ.. Η ωριμότητα του Λ. Μαλούτα μας έδωσε μια “πλεύση” πιο ψύχραιμη. Κι αυτό φάνηκε διότι εμείς δεν είχαμε καμιά παρατήρηση σε επίπεδο από την κυβέρνηση, εννοώ από την Πολιτική Προστασία, ούτε για τις λαϊκές αγορές, ούτε για…Το διαχειριστήκαμε με χαμηλούς τόνους, ψύχραιμα και με μεγάλη επιτυχία”, αφήνοντας έμμεσα “καρφιά” για τους αντίστοιχους χειρισμούς του Δήμου Εορδαίας.

13 σχόλια

  • Τελικά ο μόνος που στηρίζει ανοιχτά τον Μαλουτα είναι ο Σημανδρακος. Οι δικοί του ( Κυριακιδης, Ελπιδα, Μάρας κλπ) συνεχώς τρικλοποδιές και προβλήματα.

    • Δεν πρέπει να εκφεύγει το γεγονός ότι ο μόνος από την παράταξη Καρυπίδη που έχει θεσμικό αξίωμα είναι ο δήμαρχος Εορδαίας. Οι υπόλοιποι που παράτησαν τον Θόδωρο μαζί με αυτούς και ο Σημανδρακος είναι εκτός αυτοδιοικητικού χάρτη.

  • ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ.

  • ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΕΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ…ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ…ΒΑΓΓΕΛΑ ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ..ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ.Ο ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΔ

  • Είπε ο Γρεβενιώτης που πασχίζει να βρει τρόπους να γίνει αρεστός στους Κοζανίτες ανοίγοντας πόλεμο με την Πτολεμαΐδα. Δυστυχώς συμπεριφέρεται συνεχώς ως κανονικός μαυρογιαλούρος άλλων εποχών. Κοζανίτες και Πτολεμαϊδιώτες μην τσιμπάτε. Αυτά που σας ενώνουν είναι το μέλλον Αυτά που σας χωρίζουν είναι το παρελθόν.

  • Μπραβο πολυ σωστος ο σημανδρακος. Στην πτολαμειδα οοοοολα για το θεαθηναι. Ψεκασμος στους δρομους με νερακι του θεου για να δουν οι σανοφαγοι, απολυμανσεις λες και μας χτυπησε χολερα. Ολα για τους ψηφους

  • Απαράδεκτο και άνευ ουσίας σχόλιο του Σημανδράκου. Αλήθεια ποια η σκοπιμότητά του;
    Καλόν θα είναι να του πει κάποιος να αφήσει τα επικοινωνιακά και να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης.

  • Προσπαθεί να ταυτιστεί με τον Κουκουλοπουλο για το προσπαθεί να βρει υπεύθυνους για τη ΜΕΘ το νοσοκομείο και άλλα “έργα”… Οι Κοζανίτες δεν ψηφίζουν Γρεβενιωτη κύριε Σημανδρακο!

  • Αγαπητέ κ. Σημανδρακο το σχόλιο σας δείχνει πρώτον ότι δεν έχετε καλή σχεση με τον στενό σας συνεργάτη κύριο Πλακεντα της παράταξής σας και δεύτερο νομίζω ότι απο το πολιτικό σου μέλλον δεν πρέπει να αποκλειστεί η υποψηφιότητα σου στον δήμο Εορδαίας. Μόνο εκεί δεν ήσουν υποψήφιος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.