Επαναφορά λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

15 Μαΐου 2020
13:25
Κανένα σχόλιο

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαιδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολίτες της Εορδαίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας , για την υπεύθυνη στάση τους στις υποδείξεις και στα μετρά των αρμοδίων, τα οποία συνέβαλαν στην περιορισμό της διασποράς ενισχύοντας τη μάχη που δίνει το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η επανέναρξη των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων καθώς και των χειρουργείων θα ξεκινήσει στις
18-5-2020 σταδιακά και η επαναφορά στην κανονικότητα θα εξαρτηθεί από περαιτέρω στάση όλων μας.

Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας του Νοσοκομείου και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η Διοίκηση ζητάει την τήρηση των παρακάτω:

  • Ο ασθενής που έχει ραντεβού και παρουσιάζει συμπτώματα προ ημερών (πυρετό βήχα, δύσπνοια κλπ) θα ενημερώνει τηλεφωνικά το νοσοκομείο για τυχόν ακύρωση του ραντεβού.

  • Η είσοδος των πολιτών θα γίνεται από την κεντρική είσοδο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων όπου θα γίνεται θερμομέτρηση σε όλους.

  • Ο ασθενής που εισέρχεται στο χώρο του Νοσοκομείο θα κάνει χρήση όλων των απαιτούμενών μέσων ατομικής προστασίας (μάσκα) τα οποία θα διατίθενται αποκλειστικά από το νοσοκομείο. Οι συνοδοί επιτρέπονται μόνο και όταν αυτό απαιτείται και υποχρεούνται να φέρουν δικά τους μέτρα προστασίας.

  • Η Επίσκεψη στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία θα γίνεται κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2463022222 όπου και θα καθορίζεται η ώρα προσέλευσης των ασθενών ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και άσκοπη ταλαιπωρία .

  • Η τήρηση της ακριβής ώρας των ραντεβού κρίνεται επιβεβλημένη. Σε περίπτωση αργοπορίας πέραν του τετάρτου το ραντεβού ακυρώνεται .

  • Θεωρείται αυτονόητο ότι ασθενής που δεν είναι καταχωρημένος στις λίστες των ραντεβού δεν θα εισέρχεται στο Νοσοκομείο.

  • Οι ανήλικοί ασθενείς θα συνοδεύονται από έναν μόνο κηδεμόνα

  • Επιτρέπεται ένας μόνο συνοδός για ασθενείς που χρήζουν βοήθειας.

  • Οι συνοδοί οφείλουν να είναι εφοδιασμένοι με ειδική άδεια παραμονής από τον προϊστάμενο του τμήματος.

  • Οι συνοδοί παίρνουν πληροφορίες από τους γιατρούς για την κατάσταση των ασθενών τους, μετά την επίσκεψη των γιατρών στους θαλάμους.

Τηρούμε ευλαβικά την υγιεινή των χεριών, κρατάμε αποστάσεις και κάνουμε χρήση μάσκας Μένουμε υπεύθυνοι μένουμε ασφαλείς

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.