kozan.gr: Διασωληνώθηκε η γυναίκα που έπεσε από το 2ο όροφο οικοδομής επί της οδού Ξ. Τριανταφυλλίδη – Θα γίνει διακομιδή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πιθανότατα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

15 Μαΐου 2020
21:32

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, η γυναίκα (50 – 55 ετών) ) που έπεσε από το 2ο όροφο οικοδομής επί της οδού Ξ. Τριανταφυλλίδη (δείτε εδώ) και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο, υπεβλήθη σε αξονική και διασωληνώθηκε. Φέρει κατάγματα και οι γιατροί έχουν επικεντρωθεί στο να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της.  Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πιθανότατα στο “Παπαγεωργίου”.

5 σχόλια

    • Αρχίσαμε πάλι με τον κάθε πικραμένο. Πήγαινε κοιμήσου εσύ που μάλλον τώρα γύρισες σπίτι και άλλαξε πλευρό. Εμείς τώρα ξυπνήσαμε και ασχολούμαστε με ρεαλιστικά σενάρια και όχι φανταστικά

      • Άτομα σαν εσένα θέλουν καινούργια άσφαλτο που να μην εχει τη παραμικρή λακκούβα για να μην χαλάσουν τα αμορτισέρ απο τα αυτοκίνητα τους ούτε σε 20 Χρονια. Εμείς φανταζόμαστε ουτοπικά σενάρια όπως να γίνει νεο νοσοκομείο στην πόλη μας και να μην δώσουν 13 δις για την επέκταση ανάπλαση του υπάρχων ερειπίου

        • Καλά κάνει και θέλει καινούρια άσφαλτο. Καροδρομοι είναι αυτοί της Κοζάνης. Το νοσοκομείο μας είναι μια χαρά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελαίνεστε έτσι. Οι δρόμοι όμως δεν είναι και πρέπει να διορθωθούν. Πρέπει να μάθεις να ασχολείσαι με τα πραγματικά προβλήματα κι όχι με τα ανύπαρκτα.

          • Μια χαρα και δυο τρομαρες.Εν ετη 2020 χωρις ΜΕΘ χωρις ουτε μια νεα κλινικη σχεδον απο ιδρυσεως και με ενα τσαντιρι απο τα καρναβαλια για ελεγχο στην εισοδο.Ποιοι φερουν την ευθυνη;Ολοι οσοι κυβερνησαν και διοικησαν αυτον τον τοπο και εμεις που τους χειροκροτουσαμε και δυστυχως συνεχιζουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.