kozan.gr: Ο Μ. Μόσχου (Πρόεδρος του Σπάρτακου) και ο Μ. Δημητριάδης (Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ) διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους στο κανάλι Ε και την εκπομπή LIve News – Τι απάντησε ο βουλευτής όταν ρωτήθηκε αν θα ψηφίσει την πώληση μονάδων της ΔΕΗ – Ρεπορτάζ του “Ε” στο ΛΚΔΜ – Τι λένε οι εργαζόμενοι με αφορμή τις ενεργειακές εξελίξεις (Βίντεο)

29 Μαρτίου 2017
20:19

Ο Μ. Μόσχου (Πρόεδρος του Σπάρτακου) και ο Μ. Δημητριάδης (Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ) διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους στο κανάλι Ε και την εκπομπή Live News. Τι απάντησε ο βουλευτής όταν ρωτήθηκε αν θα ψηφίσει την πώληση μονάδων της ΔΕΗ. Ρεπορτάζ από το κανάλι “Ε” στο ΛΚΔΜ. Τι λένε οι εργαζόμενοι με αφορμή τις ενεργειακές εξελίξεις. Δείτε το ρεπορτάζ που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr.

11 σχόλια

  • Μόσχο Μόσχου θα πάτε στην δουλεία σε λίγο. Αυτό σας ενοχλεί.Τόσα χρόνια μάθατε να πληρώνεστε χωρίς να εργάζεστε και να ψηφίζετε αλά καρτ με βάση τα προσωπικά σας συμφέροντα. Κανείς δεν σας υπολογίζει. Να το καταλάβετε επιτέλους.

    • Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην αυξηθεί κι άλλο ο λογαριασμός του ρεύματος. Μου εγγυείσαι ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί αν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ; Αν δεν μπορείς να εγγυηθείς κάτι τέτοιο, τότε είναι λάθος αυτό που υποστηρίζεις. Σου θυμίζω πως στην Αυστραλία με το που ιδιωτικοποιήθηκε η εκεί ΔΕΗ, οι οικιακοί λογαριασμοί εξαπλασιάστηκαν. Βέβαια στην Αυστραλία μια σερβιτόρα αμοίβεται 22 δολάρια την ώρα…

  • Επειδή οι Κοζανίτες είμαστε τόσο ενωμένοι και αγωνιζόμαστε για το συμφέρον της πόλης
    μας γι αυτό η Κοζάνη θα καταντησει μια νεκρή πόλη από δουλειές και ζωντάνεμα
    Αν δεν αγαπήσουμε τον διπλανό μας και δεν σταματήσουμε να ζηλεύουμε ο ένας τον
    Άλλο δυστυχώς όλοι χωρίς δουλειά θα καταντήσουμε
    Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι είτε δουλεύουμε ειτε όχι για την ΔΕΗ για το καλό της πόλης
    Μας και για το καλό όλων Αν κοιμόμαστε άλλοι μόνο μας

  • Τόσα χρόνια γιατί δεν μιλουσατε για ενότητα και δικαιοσύνη. Εσείς περνάτε 3 με 4 χιλιάρικα το μήνα το πεζατε σεμας δήθεν και ήταν όλα ωραία, εμείς βαρουσαμε κανένα μεροκάματο και ούτε που σας ένοιαζε. Ωραία να μείνει η ΔΕΗ στο κράτος αλλά να αλλάξουμε ρόλους εμείς στους παχυλους μισθούς και εσείς κανένα μεροκάματο συμφωνούμε;

  • Ακόμα μία φορά…

    Carlo M. Cipolla:Οι Βασικοί Νόμοι της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας

    Όπως διευκρινίζεται σαφώς από τον Τρίτο Βασικό Νόμο:

    «Ηλίθιος ονομάζεται το άτομο που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε ένα άλλο άτομο ή σε μία ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει κέρδη, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμη και ζημίες».

    • Για σου golden boy αμπελοφιλόσοφε. Να υποθέσω πούρα, έντεχνη μουσική, ταξίδια στο εξωτερικό 3 φορές τον χρόνο, bwm, εξοχικό στην θάλλασα και στο βουνό, παιδιά με σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια και άλλα πολλά. Και όλα αυτά με ένα μισθό ΔΕΗΤΖΗ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.