kozan.gr: Σιάτιστα: Ιδιοκτήτης επιχείρησης Fast food κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ

19 Μαΐου 2020
13:52

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στο αστυνομικό τμήμα Βοΐου, στο πλαίσιο αυτοφώρου, οδηγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18/5, γύρω στις 23:00, ιδιοκτήτης επιχείρησης fast food στη Σιάτιστα. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του καθώς, όταν μετέβησαν εκεί (στην επιχείρηση), βρήκαν δύο άτομα εντός της, τα οποία κρίθηκε/θεωρήθηκε πως εξυπηρετούνται εκτός του πλαισίου των υπηρεσιών delivery και take away, κάτι που, το εν λόγω χρονικό διάστημα, απαγορεύεται. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την ιδιοκτήτη επιχείρησης εκείνος μας διαβεβαίωσε, κατηγορηματικά, πως οι συγκεκριμένοι δύο πελάτες εξυπηρετήθηκαν, απολύτως εντός του νομικού πλαισίου που ορίζουν οι υπηρεσίες delivery και take away και πως αδίκως  κινδυνεύει να πληρώσει ένα εξοντωτικό πρόστιμο για την επιχείρησή του, κάτι που κι ο ίδιος θα προσπαθήσει να ανατρέψει στο δικαστήριο έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Τρίτης 19/5 και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

kozan.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.