Προσωρινή ακαταλληλότητα πόσιμου νερού Κοινότητας Πολυρράχου

19 Μαΐου 2020
14:02

 

Ανακοινώνεται ότι λόγω αρρυθμίας και μειωμένης παροχής πόσιμου νερού από το υδρευτικό σύστημα Τριγωνικού στη δεξαμενή βαρύτητας Πολυρράχου το πόσιμο νερό στην Κοινότητα Πολυρράχου κρίνεται ως ακατάλληλο επειδή προέρχεται κατά βάση από υδροληψία με υψηλή συγκέντρωση νιτρικών.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην χρησιμοποιούν το νερό για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση, μαγείρεμα, επεξεργασία τροφίμων) μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.

Ο Δήμος Σερβίων στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του θα παρέχει πόσιμο νερό στους κατοίκους Πολυρράχου.

Παρακαλούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

6 σχόλια

  • 11 φλεβαρη: Ανακοινώνεται ότι η υδροδότηση στην Κοινότητα Πολυρράχου γίνεται αποκλειστικά από το υδρευτικό σύστημα της Κοινότητας Τριγωνικού, με συνέπεια να παρέχεται ποιοτικό πόσιμο νερό, το οποίο είναι σύμφωνο με τις εγκεκριμένες παραμετρικές τιμές τόσο των μικροβιολογικών, όσο και των φυσικοχημικών παραγόντων.

    Σύμφωνα με τα παραπάνω το πόσιμο νερό στην ΤΚ Πολυρράχου κρίνεται κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

    Ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.
    http://kozan.gr/archives/275326

  • Πόσο κάνει πια μια γεώτρηση, για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα; Ε, εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα! Τα λεφτά μας πάνε σε εντελώς άσχετα πράγματα, όπως ανεμογεννήτριες, για να δουλεύουν οι Γερμανοί κι εμείς να εισάγουμε ρεύμα απ’ το λιγνίτη των Σκοπιανών.

    Τα λεφτά των Ελλήνων να πάνε για τους Έλληνες, Εδώ και Τώρα!

    • Και ποιος σου είπε ότι το νερό της γεώτρησης θα είναι κατάλληλο ή ότι έχει νερό παντού στο υπέδαφος?

  • Το γνωρίζετε ότι οι Πολυρραχιώτες πληρώνουν στο Δήμο το ακατάλληλο νερό για πόσιμο και χωρίς μάλιστα να τους χορηγείτε εμφιαλωμένο νερό!
    Γνωρίζετε ότι εδώ και 16 χρόνια καμία Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων ούτε Περιφερειακή Αρχή ενέσκηψε στο πρόβλημα για να δοθεί οριστική λύση! Κύριοι ιθύνοντες πως δέχεστε να κάνετε έργα βιτρίνας και να μην παρέχετε πόσιμο νερό στους πολίτες!

  • Από το 2004 και εντεύθεν στο Πολύρραχο δεν λήφθηκαν μέτρα από τους υπεύθυνους ώστε να διασφαλισθεί η κανονική παροχή υγιεινού νερού σε μόνιμη βάση στους κατοίκους του χωριού.
    Οι Δήμοι έχουν την ευθύνη να εξασφαλίζουν την συνεχή και απρόσκοπτη παροχή υγιεινού ασφαλούς πόσιμου νερού.
    Οι Περιφερειάρχες με προτεραιότητα να χρηματοδοτούν τέτοια έργα.
    Η παράβαση τέτοιων παραλήψεων, ας το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι, συνεπάγεται διοικητικό και ποινικό έλεγχο.
    Ακούει κανείς ………!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.