Κοινότητα Λευκοπηγής: Eυχαριστήριο για τις εργασίες στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου

21 Μαΐου 2020
10:12

 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη στήριξη και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για αποστολή σκυροδέματος (μπετόν) τον Δήμο Κοζάνης και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Φλώρο Μάρκο , τον διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών κ. Μιχάλη Πεχλιβανίδη και όλους τους εθελοντές για τις εργασίες που προσέφεραν προκειμένου να διαμορφωθεί ο αύλειος χώρος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου.

 

11 σχόλια

  • ΔΟΥΓΑΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΠΕΛΩΜΑ.

  • Ρομπέν των χωριών σε άδειασε ο Φλωρος. Γιατί ευχαριστούν τον Διευθυντή και όχι τον Δουγαλη ως Αρμόδιο.

  • ο Δουγαλης είναι μόνο για την δ.ε. Ελιμειας εκει κάνει τα κονέ
    ο φλωρος για δ.ε.Κοζάνης και εμείς της Αιανης πετάμε αετό Ευτυχώς έχουμε περιφερειακό σύμβουλο και κάνουμε έργο χα χα χα για αστείο το είπα μηδέν χόρτα κλαδιά στους δρόμους, πινακίδες πεσμένες ,λακκούβες και μηχάνημα ουτε απο τον Δήμο άλλα ουτε και περιφέρειας ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΣΑΠΙΔΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.