Άλλαξε χέρια η Κοζάνη – Όπως όλα δείχνουν τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Αδαμίδης

27 Μαΐου 2020
23:07

Άλλαξε χέρια η Κοζάνη. Μικρό το ταξίδι, διοικητικά, των αδερφών Καπετάνου στο τιμόνι της Κοζάνης. Όπως όλα δείχνουν τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Αδαμίδης, δικηγόρος στο επάγγελμα.  Τη Δευτέρα 1/6/2020, θα δοθεί συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινωθεί επίσημα η αλλαγή σκυτάλης της ομάδας της Κοζάνης.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Κοζάνης

Ο Θεσσαλονικιός Αλέξανδρος Αδαμίδης είναι δικηγόρος παρ´ Αρείω Πάγω Στο παρελθόν έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συνοδινού. Είναι Εθνικός αντιπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το Αντιντόπινγκ και Αθλητικών Ερευνών Νομικός σύμβουλος στο ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης και φιλίας). Γνώστης της στρόγγυλης θεάς, γνωστός για τα κυανόλευκα αισθήματά του και λάτρης των δύο τροχών!

https://matiesstasport.blogspot.com/

9 σχόλια

  • Δε μας λένε τιποτα ούτε το πρόσωπο ούτε τα ελλιπέστατα βιογραφικά του στοιχεία για να δούμε και τι σχέση έχει με την Κοζάνη και γιατί παίρνει την ομάδα …

    • Εσύ περίμενες να έρθει ο εμίρης του Κατάρ να αναλάβει την Κοζάνη;

      Και που βρέθηκε κάποιος θετικό είναι.

  • Τωρα ολοι μαζι μια γροθια φιλαθλοι παλαιμαχοι παλιοι προεδροι φορεισ για να παει η ομαδα μπροστα για τη θεση που τησ αξιζει

  • εύλογα ερωτήματα:
    -έγιναν εκλογές στην ερασιτεχνική με παρουσία Δικαστικού;
    -έχουν συγκληθεί τα μέλη της ομάδας να αποφασίσουν;
    -ο κύριος ήταν πέρσι μέλος στην ομάδα για να έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεστε βάση καταστατικού;
    κύριοι έχετε κάνει πέναλτι πριν να αρχίσει ο αγώνας.

    • Ανέλαβε εσύ κύριε πρόεδρος στην ομάδα τότε.
      Η δεν έχεις χρόνο σαν εφοπλιστής που είσαι??
      Χαχαχα, από κριτική… μανούλες είστε όλοι, αποο πράξεις?? Κανένας.

      • Ωραία.
        Ας έρθει όποιος να ναι τότε,χωρίς να ξέρουμε τίποτα.
        Σαν απελπισμένη γεροντοκόρη ένα πραμα.
        Α ρε σιουρδ

  • Nαι ήταν στο ΔΣ πέρσι, ναι συγκαλεσαν συνέλευση και βγήκε αυτός μπροστά.. Μια απλή αναζήτηση στο σαιτ της ομάδας της πόλης θα σου είχε λύσει τις απορίες

      • Στο site εμφανίζεται σαν νομικός σύμβουλος. Δεν εμφανίζεται ως εκλεγμένος. Ας το ψάξει να μην δημιουργηθεί κανένα θέμα στην πορεία. Κρίμα είναι αφού ο άνθρωπος έχει διάθεση και μεράκι και θα είναι στο περα δωθε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.