Γ. Χριστοφορίδης: “Στο μέλλον περιμένουμε από τον Περιφερειάρχη να στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις με πράξεις και όχι με λόγια”

27 Μαΐου 2020
23:46

 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση (26-5-2020) της οικονομικής επιτροπής με έκπληξη είδαμε μια ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ να πηγαίνει σε επιχείρηση εκτός Περιφέρειας. Η ανάθεση αφορούσε προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας ( ΜΑΠ ) της Π.Ε. Γρεβενών ύψους 3.893€. Εισηγητής ο Περιφερειάρχης!

Τραγικό και αδικαιολόγητο κατά την άποψή μας γι’ αυτό το καταψηφίσαμε.

Αναρωτιόμαστε, αν δεν στηρίξει η Περιφέρεια την τοπική αγορά, ειδικά σ΄ αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει ποιος θα το κάνει? Σίγουρα όχι η Κυβέρνηση η οποία από την πρώτη μέρα που ανέλαβε μόνο άσχημες ειδήσεις είχε για τον τόπο μας.

Για αυτό λοιπόν στο μέλλον περιμένουμε από τον περιφερειάρχη να στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις με πράξεις και όχι με λόγια.

Γιώργος Χριστοφορίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος Συνδυασμού “Ελπίδα”

Ένα σχόλιο

  • Στο “κερνάμε Ελλάδα” επί των ημερών της παράταξης στην οποία ανήκατε δόθηκαν τεράστια ποσά τάξεως 60.000,00 σε εταιρία των Αθηνών. Μάλλον κρίνετε εξ ιδίων !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.