Γ. Καραβασίλης: Για τους άπιστους Θωμάδες ήρθαν τα μαντάτα (με αφορμή τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στη Bild)

28 Μαΐου 2020
08:10

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, θα πρέπει οι κάτοικοι, της Δυτικής Μακεδονίας, κάτι άλλο να βρουν να κάνουν. Θα ενισχυθούν οι Γερμανικές εταιρείες. Για τους άπιστους Θωμάδες ήρθαν τα μαντάτα, Όχι μόνο θα Ερήμωση η Εορδαία, αλλά την έχουν απαξίωση τελείως.Όχι μόνο κλείνουν άρον, άρον όλες τις Λιγνίτες Μονάδες,αλλά Καμία χρηματοδότηση η Εορδαία από το Πράσινο Ταμείο, ούτε για το έργο σύνδεση της τηλεθέρμανσης με την Μονάδα V Πτολεμαΐδας,στόχος τους το φυσικό αέριο… Αυτό είναι το τίμημα που ηλεκτροδοτήσαμε όλη την Ελλάδα.Και εμείς τους καμαρώνουμε. Τόση αδιαφορία????

21 σχόλια

  • Καλα τα λες κ.Καραβασιλη αλλα λιγο αργα. Οταν εισασταν στο τιμονι του ισχυρου συνδικαλισμου και κατεβαζαται διακοπτες στην λιστα των αιτηματων σας δεν ηταν ποτε πρωτο πχ η αποκαταδταση ορυχειων παρα μονο οι αυξγσεις στους μισθους και οι προσληψεις συνχωριανων και ημετερων.

    • Τώρα πλάκα μας κάνεις; αποκαταδταση αυξγσεις ή να χαμε να λεγαμε καλή “Η Αληθεια ποναει”, που λέει και ο λόγος.

      • Πετα την μπαλα στην εξεδρα θα λυσεις τα προβληματα εκτος εαν τα εχεις λυσει μονο για την παρτη σου οπως κανουν οι περισσοτεροι. Αυτα σε πειραξαν κακομοιρη

  • Για να πάρεις λεφτά πρέπει να υπάρχουν “ώριμες” μελέτες, αλλιώς όλα είναι λόγια του αέρα

    • Δεν λυπάμαι κανέναν ούτε τον εαυτό μου όταν έχεις πολιτικούς εκφραστές αυτούς που ήταν συνδιαχειριστές με τη ΔΕΗ και που ουσιαστικά και δεν έβλεπαν τις εξελίξεις τη δεκαετία του ενενήντα όπου ήταν ορατή η πορεία των λιγνιτικων μονάδων και η τάση για παραγωγή ρεύματος απο ΑΠΕ….έβλεπαν τα συντεχνιακά συμφέροντα βέβαια τώρα βέβαια το παιχνίδι συνεχίζεται …να σημειώσω δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα πρόσωπα η οπτική μου έχει να κάνει με το θεσμικό ρόλο των εμπλεκομένων διαχρονικά

  • Εσεις οι καταστροφολογοι του συριζα συνεχιζετε τις θεωριες για αγριους,αλλα η πραξη λεει αλλα 20000+15000+εφαπαξ+συνταξη=ζητω ο μητσοτακης!!!!

    • Στο ποδόσφαιρο λένε “Στην Τούμπα θα τα πούμε” εκεί θα γίνει το Ματς ως τότε, και το πρωτάθλημα δικό μας και το δεκατριάρι σίγουρο, και το ραντεβού με την μοντέλα στο Μακεδονία Παλλάς εξασφαλισμένο

    • Ρε Σοφε είσαι ΠΑΝΣΟΦΟΣ “ΝΑ ΣΕ ΛΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ Ν’ΑΛΗΨΩ ΛΑΔΙ”ΚΙ ΑΝ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ …. ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΙΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ;;;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ;;; ΣΟΦΕ ΠΑΝΣΟΦΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ….ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΆΚΙΑ ΣΑΣ

  • Δεν ξέρω βρε παιδιά. Έρχονται δύσκολα χρόνια αλλά να πω την αλήθεια προτιμώ όσους λένε την αλήθεια όσο σκληρή και να είναι από αυτούς που έταζαν νέες μονάδες ενώ ήξεραν.
    Η Δυτική Μακεδονία είναι απόλυτα ανέτοιμη αλλά εδώ είναι που χρειάζονται όσοι εκλέξαμε. Να φέρουν εξειδικευμένο προσωπικό, να ετοιμάσουν μελέτες, να προχωρήσουν έργα και θέσεις εργασιας. Τώρα που γυρνάει όμως, γιατί αν δεν γινει τώρα που υπάρχει κίνηση σε όλη την ευρώπη μετά δεν θα ασχολείται κανένας και τότε θα καταστραφούμε για πάντα.

  • Φυσικά και τόση αδιαφορία….
    αφού όλοι έχουνε φάει τον σανό περί έγκαιρων μέτρων που τους έσωσε ο Κούλης και η παρέα του τους πέταξαν και ένα κοκκαλο να γλύψουν να χορτάσουν (aka 800 ευρώ) και νιώθουν και του βασιλιά γενιά , γιατί να ενδιαφερθούν? Μήπως απολύθηκαν? Οχι ακομα!
    Μήπως είδαν κανένα κόψιμο μισθών η συντάξεων? Οχι ακόμα!
    Καθήστε να γίνουν αυτά κάπου παρακάτω και θα αρχίσουν τα κλάματα πολλών και τότε θα ξανα θυμηθούν τι εστί Νέα Δημοκρατία
    Προς το παρόν σωτήρας ο κούλης και ο ύπνος είναι βαθύς
    κι αν τους ρωτήσεις θα σου πούνε ο Πολλάκης κάπνιζε η Δούρου φταίει για το Μάτι και ο Τσίπρας ο (δήθεν) προδότης που πούλησε ταχα τη Μακεδονία! Τόσο τους κόβει!

    • ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΤΛ

      • Τρομερό το επειχήρημα σου
        πραγματικά με κλόνισε , με έκανε να αλλάξω παντελώς άποψη (ούτε καν!)

        Όταν κι αν ποτέ καταλάβεις τι γίνεται ή τι θα γίνει τότε τα ξαναλέμε… ασχολήσου εσύ με την ΕΕ , θα πρεπε βέβαια να γνωρίζεις μιας και ασχολήσε ότι άλλα Ευρωπαικά κράτη δήλωσαν οτι θα φύγουν απ τον λιγνίτη απ το 2030 και μετά… το μητσοτακέικο θέλει το ’23 γιατί βιάζετε να τα κονομήσει απ τους ιδιώτες φίλους τους (ε δεν θα κυβερνάει και για πάντα άλλωστε!) Αυτά! Για να μαθαίνεις και 5 πράγματα εκτός απο κρασιά και ύπνους!
        Τώρα ξέρεις ελπίζω τι γίνεται! Γεια χαρά!

    • ο τσιπρας δεν πουλησε καμια καμια μακεδονια.πουλησε που μετα απο χρονια μνημονιων ο λαος βγηκε στους δρομους κ ειπε οχι…φτανει πια…και το πηρε αυτο το οχι που ειναι ανταξιο του μεταξα και το εκανε ναι και μας προδοσε.κατελυσε την πιο δημοκρατικη πραξη .το δημοψηφισμα επειδη εκρινε οτι μπλα μλπα…αυτος στην ελλας του 2020 ασκει ακομα!!!! πολιτικη εξουσια…κ το τι εστι συριζα το ειδαμε σε εκεινη την τραπεζα….αααα και σε πολλες πολλες αλλες.

  • ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ .ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΤΛ.ΜΕ (ΔΕΞΙΕΣ)ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΟΣ

  • ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ. ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΦΑΠΑΞ ΤΡΕΛΑ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ. Η ΚΟΖΑΝΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

  • ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.