kozan.gr: Το σχόλιο του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη για τη δήλωση του Πρωθυπουργού: “Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”

28 Μαΐου 2020
11:21

 

 Το σχόλιο του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη για τη δήλωση του Πρωθυπουργού:  《Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας…》!!! Αείμνηστος Δήμος Σταρένιος. Δημοφιλής ηθοποιός. Ε τι δεν κατάλαβες;

18 σχόλια

  • Κάποτε έλεγε και για την φιλία του Τσίπρα με τη Μέρκελ, και τον Τράμπ, και πήγε με τον Τσίπρα, γιατί το ΚΙΝΑΛ βούλιαζε, και αυτός ήθελε να είναι στον αφρό.

    • Ναι αλλά ο Πολλάκης Καπνίζει, όμως άλλοι ζαλίζονται και λένε χρησμούς σαν την Πυθία σε πλήρη νιρβάνα

  • Ενώ εσείς όταν κυβερνούσατε είτε ως ΠΑΣΟΚ είτε ως συριζοανελ δεν πουλουσατε στους Γερμανούς….. Άσε ρε Αδαμιδη. Απο το 2000 η ΔΕΗ πωλείται λιγο λιγο. Αυτή ειναι η αλήθεια.

  • Go home Merkel!!!. Άλλο κακό να μήν μας βρει για την εκλογή του νέου προέδρου των ΗΠΑ κ Τραμπ!!!! Με νταούλια και ζουρνάδες νύχτα θα φύγουν οι δανειστές και τα μνημόνια!! Γιώργο μου σου θυμίζουν τίποτε αυτά ή έχεις και εσύ επιλεκτική μνήμη ή αμνησία;

  • Ο τσιπροκιο ηταν ο καλυτερος φιλος της μερκελ!! Απο το go back madam merkel εγινε ο καλυτερος υπηρετης της υπογραφωντας το 3 μνημονιο!!!! Και στις 9 ιουλιου πηρε την απαντηση απο τον λαο,και θα την ξαναπαρει στις επομενες εκλογες με νταμπλ σκορ!!

    • Και ύστερα ξύπνησες και είδες τον Μωυσή να σε οδηγεί στις παχιές αγελάδες, αλλά όταν σου είπε πάρε το φτυάρι και καθάρισε τον στάβλο, τον είδες για Τσιπρα, και άρχισες το τροπάρι του Παπαγάλου μου, είτε Γιάννης είτε Μήτσος, είτε Κώστας όλους τους, λέει Ευδοκία, ρε σε γητευτές τον πήγα, ρε σε ψυχολόγους τον πήγα, ρε σε ορνιθολόγους δεν βγαίνει άκρη από ποιο απωθημένο βγαίνει η Ευδοκία.

  • Τώρα που τους μάθετε εσείς χορό ,σαν το γύφτο με την αρκούδα και το νταούλι, ήρθε ο Κυριάκος να τους καλοπιάσει σα δε ντρέπεται.

  • η οικογενεια μητσοτακη ειναι γνωστη για τις φιλογερμανικες της αποψεις τι απορουμε συνεπως με αυτα που δηλωνει ο κουλης

  • Καλό θα ήταν να ασχολούμαστε λιγότερο με την επιφάνεια και περισσότερο με τη ουσία. Μπορούμε να τσακωνόμασε για χρόνια για τον Κούλη, τον Τσιπρόκιο και ότι άλλο θέλετε ή να δούμε τι θα κάνουμε για να επιβιώσουμε.
    Γιατί όταν πέσει η πείνα θα έχει μικρή σημασία ποιός θα είναι κυβέρνηση.Ή μαλλον όταν πέσει η πείνα δεν θα ήθελα να είμαι ούτε βουλευτής,ούτε περιφερειάρχης, ούτε δήμαρχος

    • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΝΤΕΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ.

      • θελω και εγω πολυ να πεινασω με 35000+εφαπαξ+συνταξη,μακαρι να πεινασει ολη η ελλαδα ετσι!!!!

  • Εύστοχα κ. Πρόεδρε αποκρυπτεις ότι τη συμφωνία με τη γερμανική εταιρεία την έκλεισε η εταιρεία που εργάζεσαι.. Όπως εύστοχα δεν λες ότι θέλουμε επενδύσεις από γερμανούς, γάλλους, Ιταλούς κλπ.. Όπως γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο..

    • οταν λες εργάζεται;!!!!

      κυριες Αδαμίδη 5 χρονια με το σύριζα δεν σας είδαμε να έχετε τις ίδιες καυστικές τοποθετήσεις,ουτε καν με τις ΝΟΜΕ που έπρεπε να γυρίσει ο νομός ανάποδα , τότε όλα καλά τώρα φταίνε οι Γερμανοί, οι άγγλοι ,ο κούλης η Σούλα, δεν είστε εκπρόσωπος του συριζα, εκπρόσωπος της επιχείρησης που (δεν) εργάζεστε είστε,καλό είναι να ξεχωρίζετε τις πολιτικές(βουλετικές) φιλοδοξίες απο το ρόλο σας στην Δεη , με κάθε καλή πρόθεση το λέω.

  • Η Νεα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Πουλουσαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τριακόσια εκατομμύρια ευρώ και ο Τσίπρας έλεγε οτι πρόκειται για ξεπούλημα.Οταν πηρε την εξουσία ο Τσίπρας την πούλησε για σαράντα πέντε εκατομμύρια ευρώ.ΕΡΏΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΌΓΙΟ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.