Μ.Π.Σ. Καισαρειάς & Αθλητική Ένωση Καισαρειάς: Καταδικάζουμε και καλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να απευθυνθεί στα μέλη των δύο συλλόγων

28 Μαΐου 2020
18:27
Κανένα σχόλιο

Καταρχήν να ευχηθούμε χρόνια πολλά για το πανηγύρι του χωριού μας. Σε άλλες καταστάσεις και με καλύτερο καιρό φυσικά θα μπορούσαμε να γλεντήσουμε.
Δεύτερον, σε διοικητικό συμβούλιο που έγινε χθες στο πνευματικό κέντρο Καισαρειάς, αντικρίσαμε έκπληκτοι, στο χώρο χοροδιδασκαλιας, την αίθουσα να είναι μέσα στη σκόνη και τη βρωμιά. Κάποια καλοπαιδα, κατάφεραν προφανώς να μπουν στο χώρο, και να βρωμισουν, ενώ πριν από μερικές μέρες είχε καθαριστεί από τα μέλη του ΜΠΣ, για τις ανάγκες της αιμοδοσίας που θα γίνει αύριο Παρασκευή 29/5.

Καταδικάζουμε και καλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να απευθυνθεί στα μέλη των δύο συλλόγων για την παραδειγματική τιμωρία τους. Ντροπή σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.