Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή των Γρεβενών, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών – Ο ένας από τους δύο λειτουργούσε ως προπομπός στη μεταφορά οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ ο άλλος μετέφερε με έτερο Ι.Χ.Ε όχημα τους παράτυπους αλλοδαπούς – Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αυτοκίνητα, χρηματικό ποσό των -505- ευρώ, καθώς και -6- κινητά τηλέφωνα

28 Μαΐου 2020
19:57
Κανένα σχόλιο

 

Συνελήφθησαν χθες (27-05-2020) το βράδυ σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 45 ετών, για παράνομη μεταφορά δύο (2) αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, προαναφερόμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) ημεδαπούς, διότι ο 39χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος και μετέφερε παράνομα, προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την περιοχή των Τρικάλων, δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 23 και 31 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,

  • το χρηματικό ποσό των -505- ευρώ και

  • έξι (6) κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.