kozan.gr: Για 24 μήνες, ως επικουρικός γιατρός, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ο γιατρός & Αντιδήμαρχος Κοζάνης, Βασίλης Βασιλακόποπουλος

29 Μαΐου 2020
14:34

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, εγκρίθηκε η πρόσληψη, για 24 μήνες, ως επικουρικού γιατρού, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, του γιατρού & Αντιδημάρχου Κοζάνης, Βασίλη Βασιλακόποπουλου. Η διάρκεια της σύμβασης λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.Ο γιατρός προσλαμβάνεται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και του καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού Ε.Σ.Υ με βαθμό
Επιμελητή Β΄.

12 σχόλια

  • Ποιός είναι ο μισθός του επικουρικού,και ποιος του πρωτοδιορισμένου γιατρού Ε.Σ.Υ με βαθμό επιμελητή Β’μήπως ξέρετε??

    • Εισαι γιατρος; Ο μισθος ειναι της πλακας για γιατρο.Ευτυχως που ο Γιαννακιδης χορηγησε 500 ευρω για τους επικουρικους.

    • Και γιατι δηλαδή θα πρεπει να ξερεις τον μισθό του πρωτοδιοριζομενου γιατρού?εφοριακος εισαι?

  • Και θα μπορέσει να ασκήσει πλήρως τα καθήκοντα του και στο νοσοκομείο και στον δήμο σαν αντιδήμαρχος ?? Θα κάνει 24 ωρες το 24ωρο υπηρεσίες ?? Κάτι σίγουρα θα αδικηθεί

  • Λογικά ο κ. Βασιλακόπουλος δικαιούται την άδεια που δικαιούνται όλοι οι αιρετοί (σαν αντιδήμαρχο νομίζω είναι 6 μήνες το χρόνο). Θεωρώ λοιπόν ότι είναι δώρο – άδωρο η συγκεκριμένη πρόσληψη για την λειτουργία του Νοσοκομείου.

  • Εσύ τον πληρώνεις τον γιατρό και σένα ποιος σε πληρώνει.Και αν τον πληρώνεις εσύγιατί δεν του δίνεις καμία αύξηση γιατί σίγουρα παίρνει πολύ λιγότερα απ’ αυτά που παίρνεις εσύ και κάθεσαι και τα ξινεις !!

  • Η πιο καθαρή λύση ειναι να παραιτηθεί απο την Αντιδημαρχια , αλλιώς θα ειναι στο Νοσοκομειο με το κινητο στο χέρι να ασχολείται με τις υποθέσεις του Δημου.Δυο καρπούζια στην ιδια μας μασχαλη δε χωρούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.