Ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Αμανατίδης, σχολιάζει στο kozan.gr, την επίμαχη δήλωση του Πρωθυπουργού στην εφημερίδα Bild σε σχέση με την απολιγνιτοποίηση & την περιοχή: “Αν το πάρει κανείς όπως το ακούει δε θα βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Δεν είπε δε με νοιάζει τι θα κάνουν (οι πολίτες) ή ότι θέλουν ας κάνουν” (Ηχητικό)

30 Μαΐου 2020
19:19

 

Ο Γ. Αμανατίδης, είναι ο πρώτος από τους βουλευτές της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης (αναμένουμε και τους υπόλοιπους) που σχολιάζει, την επίμαχη δήλωση του Πρωθυπουργού στην εφημερίδα Bild (διαβάστε την εδώ), η οποία προκάλεσε μεγάλο “θόρυβο” κι αντιδράσεις στην περιοχή. Ο κ. Αμανατίδης, μιλώντας, σήμερα Σάββατο 30/5, στο kozan.gr, είπε, για το χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη: “Αν το πάρει κανείς όπως το ακούει δε θα βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Δεν είπε δε με νοιάζει τι θα κάνουν ή ότι θέλουν ας κάνουν (οι πολίτες της Δ. Μακεδονίας). Η ακριβής έννοια – της δήλωσης – είναι ότι θα πρέπει να γίνει αναδιοργάνωση της απασχόλησης και διαφοροποίηση της γνώσης και να υπάρξει εξειδίκευση σε νέες δεξιότητες και σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες”. Ο κ. Αμανατίδης αναφέρθηκε και στο χαρακτηρισμό “ανύπαρκτοι” που απέδωσε στους 4 βουλευτές της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης, ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ της Ν.Ε. Κοζάνης, Κ. Πασσαλίδης: Ακούστε τι είπε:

 

 

 

47 σχόλια

  • Γιώργο είσαι με διαφορά ο καλύτερος από όλους τους βουλευτές και μεταξύ μας έπρεπε με τον κασαπιδη να είχατε άλλους ρόλους. Αυτός βουλευτής εσύ περιφερειάρχης. Αλλά η φράση “Αν το πάρει κανείς όπως το ακούει δε θα βγάλει τα σωστά συμπεράσματα” σε υποτιμά πολύ.

    • Το μόνο σωστό συμπέρασμα είναι πως ο Μητσοτάκης είπε “και να κόψουν το λαιμό τους οι κάτοικοι”. Κρίμα, Γιώργο!

  • Θα έπρεπε να αντιδράσετε υποτίθεται ότι υπερασπίζεστε τα συμφέροντα του λαού της Δυτικής Μακεδονίας.νομιζω ότι οι αποφάσεις έχουν παρθεί για την περιοχή και εσείς είστε πολύ μικρός για να αλλάξετε κάτι.λυπαμαι για την ψήφο των συνανθρώπων μου

  • Το άσπρο μαύρο. Προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτό που όλοι ακούσαμε καθαρά να δηλώνει ο Μητσοτάκης λέγοντας γελοιότητες.

  • Ποιος σου έδωσε την εξουσία να ερμηνεύεις τα λεγόμενα του πρωθυπουργού;
    Γιώργο για όλους μας λες την άποψή σου εκτός από Καρυπίδη και Γιαννακιδη… Θα θέλαμε τη γνώμη σου για τον Πρόεδρο του περιφερειακού ταμείου ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας και για αυτόν που τον υπέδειξε στον Κασαπιδη..
    . Τέλος θα ήταν καλό να μας πεις αν και ποιος σε διαδέχθηκε στην ΑΝΚΟ.

  • Ολες αυτες τις προτασεις που προσδιοριζετε παλι τοσα χρόνια ως Γενικος Διευθυντής γιατι δεν τις υλοποιησατε;Βγηκατε τωρα να το παιξετε ασπιδα για να σας δουν οι κατω,οι οποιοι για τα Γερμανικα συμφεροντα είναι λαλιστατοι αλλα η Deutsche Bank καλα πουλάει την πολιτικη της.Που τα κλεινει νωριτερα γιατι ο Μυτιληναίος και καθε εταιρια ηλεκτρισμού εχει συμφέροντα.Αλλα σας ενοχλησε που σας ειπε ο Πασσαλιδης ανυπαρκτους τοσα χρόνια.

  • ΔΗΛΑΔΗ κ.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΠΩΣ… ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ; ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.

  • Γιώργο η αλλαγή παραγωγικού μοντέλου με ταυτόχρονη αναδιάταξη του εργατικού δυναμικού δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά παγκοσμίως.

  • Τεχνοκρατης δεν ξερω αλλα πολιτικος δεν εισαι σιγουρα. Οκτω λεπτα δηλωση για να ερμηνευσεις τα οκτω δευτερολεπτα του πρωθυπουργου.Και φυσικα τα εκανες χειροτερα.

    • Ετσι ακριβώς. Βουβά, βουβα. Θα το ξεχάσουν θα φωναξουμε λιγο για τη Μακεδονία, λίγο για τους μετανάστες, λίγο για το φράχτη στον Έβρο, πόσοι λίγοι πέθαναν στην Ελλάδα από Κορονοιού και πολύ πολύ ο Πολάκης καπνίζει.

  • Κρίμα και πάλι κρίμα. Είστε όλοι κατώτεροι των περιστάσεων και δυστυχώς ήμουν μέσα σε αυτούς που παραπλανήθηκαν. Εγώ ντρέπομαι για την ψήφο μου, εσείς ντρέπεστε για αυτά που ετοιμάζεστε να κάνετε;

  • Αμανατίδη ποιός σε αντικατέστησε στην ΑΝΚΟ; Μίλησέ μας για την ανάπτυξη στην δυτική Μακεδονία, πες μας για την ανεργία, για τη δομή προσφύγων στη Νεάπολη Κοζάνης και για ολα τα έργα “πνοής” που προωθείς.

    • Η ανεργία πρωταθλητής στην περιοχή και όταν ήταν στην ακμή της η ΔΕΗ.Να ήταν οι …επενδύσεις των δεητζήδων στις παραλίες της Χαλκιδικής ,Πιερίας και αλλαχού η αιτία;

  • Είστε εργατικός και έμπειρος. Κρίμα που δεν γίνατε περιφερειάρχης, θα μπορούσατε τουλάχιστον να είσαστε αποτελεσματικός. Δυστυχώς από την θέση του βουλευτή περιφέρειας θα περιοριστείτε σε ερμηνείες κατά το δοκούν και καλά είναι να αποφεύγετε την προάσπιση του αρχηγού σας ειδικά όταν αυτά που λέει και πράττει είναι επιεικώς απαράδεκτα. Εργαστείτε για τον τόπο και τα συμφέροντά του χωρίς να καταφεύγετε σε άνοστες δηλώσεις.

  • Ειναι σα να κανει τσακωτους ενας τη γυναικα του στο κρεβατι και εσυ να προσπαθεις να τον πεισεις οτι δεν ειναι αυτο που νομιζει.

      • Άρα δεν έχει πολιτική σκέψη, είναι υπάλληλος. Ας καταλάβει ότι ο πολιτικός οραματίζεται και καθοδηγεί. Τεχνοκράτη να πάρει στην ανκο

  • …”Αν το πάρει κανείς όπως το ακούει δε θα βγάλει τα σωστά συμπεράσματα”… είπε για τα λεγόμενα του πρωθυπουργού (με τα τρία πτυχία από Αμερική) ο βουλευτής με το βιογραφικό των τριών λέξεων (1986 διορισμός στην ανκο) και ανέλαβε να μας εξηγήσει τα ανεξήγητα!

    Μόνο εγω τη βρίσκω πολύ σουρεαλ την κατάσταση ή είμαστε πολλοι αλλά σιωπηλοί;

    • Όχι ΣΥΡΙΖΑ ήταν, στενός συνεργάτης του Καρυπιδη και έλεγε παντού οτι ο Τσιπρας είναι πολύ χαρισματικός ηγέτης.
      Ναι έτσι είναι.
      Και μετά οι Νεοδημοκράτες τον κάναν βουλευτή….

      • Ο ΝΕΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ?
        ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ

  • Γιώργο δεν είδες τους άλλους βουλευτές που είναι άφαντοι μάλλον αυτό περίμεναν και από σένα αλλά εσύ δεν τους κάνεις το χατήρι.

  • πολύ σωστή η δήλωση του κυριακου,φτάνει κύριοι τοσα χρόνια τρωγατε με χρυσά κουτάλια και εμεις δεν ειχαμε στον ηλιο μοίρα αλλά συνηθίσαμε στα λιγα…

    • Τωρα δε θα χεις στον ηλιο μοιρα επι δυο χαχααχαχχαχαχαχα

  • Ανώνυμα σχόλια σε επώνυμα δημοσιεύματα… νομίζω αυτός ο τρόπος σχολιασμού δεν οδηγεί πουθενά… Δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί…

  • Όμως κ. Αμανατιδη, πρώτα έπρεπε να γίνει η αναδιοργανωση της απασχόλησης και η εξειδίκευση των γνώσεων σε νέες μορφές παραγωγικής διαδικασίας και μετά να κλείσουν τα εργοστάσια!!Δε συμφωνείτε;

  • Οδηγούσα από τα Κοίλα προς Πτολεμαϊδα…και έβλεπα μια περιοχή γεμάτο εργοστάσια…από έξω παρκαρισμένα αυτοκίνητα χιλιάδες..οργανωμένα τα κτίρια ..σε αρμονία με το περιβάλλον και την φύση. Ο δρόμος προς Πτολεμαϊδα με κίνηση …η πόλη της Πτολεμαϊδας με γεμάτο το κέντρο..να συναλλασεται με οικονομική ευχέρεια. Ο κόσμος να ψωνίζει, οι καταστηματάρχες να χαμογελάμε. Τα πορτοφόλια να είναι γεμάτα. Τα λεωφορεία γεμάτα με την αλλαγή της βάρδιας. Κάποια στιγμή…ακούγεται ένας έντονος θόρυβος…τι στο λύκο…το ξυπνητήρι είναι… δυστυχώς όνειρο ήταν..και με σας…μάλλον θα μείνει..

  • Γιωργο εισαι εδω ? Πειτε μας λιγο … εσας τους βουλευτες της ( Κοζανης ΝΔ ) με τι σας εχουν βουλωσει το στομα ? Καταρεει η περιοχη κ εσεις πετατε χαρταετο !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.