Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento – ¨Raus σε 33.000 οικογένειες: «Ας βρουν να κάνουν κάτι άλλο» λέει κυνικά ο πρωθυπουργός για τους εργαζόμενους στα λιγνιτωρυχεία δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης.

31 Μαΐου 2020
14:22

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento: ¨Raus σε 33.000 οικογένειες: «Ας βρουν να κάνουν κάτι άλλο» λέει κυνικά ο πρωθυπουργός για τους εργαζόμενους στα λιγνιτωρυχεία δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης.

47 σχόλια

  • Πολλη σωστη η απαντηση του πρωθυπουργου και μαλιστα αργησε.Αμεσα να κλεισει η ΔΕΗ με καυσιμο το λιγνιτη.Κανεις δε θα χαθει.Ο ηλιος βγαινει για ολο το λαο.Ορεξη να υπαρχει για εργασια.Εργαζονται χιλιαδες ξενοι και δε θα βρουν δουλεια οι Ελληνες;

      • Μάλλον είναι στην κορμάρα του και δεν ξέρει ότι ο παχυλός μισθός άρχετε κάθε μήνα χωρίς να δουλεύεις – προσφέρεις στην ΔΕΗ . Άρα δουλεία να κάθεσαι και να σε πληρώνουν δεν πρόκειται να βρουν τα παιδία μας

    • ποιος θα δουλεψει οι δεητζιδες?ποιο πιθανο ειναι να μαθει η αρκουδα να χορευει.αυτοι καναν διακοπες εκει και τους λες να δουλεψουν χαχαχα

  • Κούλη μην αγχώνεσαι ρε συ….σε λιγότερο από 4 χρόνια θα βρεις κι εσύ να κάνεις κάτι άλλο να συνεχίσεις π.χ. να τρέφεσαι απ’το ”κακό” δημόσιο που λοιδορείς και εσύ και το (μεγάλο) κρατικοδίαιτο σόι σου
    χμμ.. να τρως ασπούμε τα λεφτά των ΕΣΠΑ , να πας ίσως διακοπούλες στην Τήνο στη βίλα που έχει μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο , είδες τι πολλά που θα μπορείς να κάνεις και εσύ όταν με το καλό φύγεις;
    Εκτός αν τα πρόβατα του νέου τσιτάτου ”Πηρε εγκαιρα μέτρα με εσωσε απ τον ιο…” έχουν το σύνδρομο της Στοκχόλμης και σε ξαναβγάλουν

    Υ.Γ. Προσοχή: Αμπελαλε…αναζητούνται Μακεδονομάχοι να αντιδράσουν
    επειδή είναι και πολλοί μαχητικοί (αχαχαχαχ!)

  • Καλά είπε ο πρωθυπουργός αλλά οί βουλευτές τού κόμματος του τι λένε για αυτά;;
    Θα ζητήσουν ξανά ψήφο από τις οικογένειές αυτές.
    Τότε;;;

    • Οι οικογένειες αυτές δε θα ψήφιζαν ΝΔ ούτε κι αν ήταν το μοναδικό κόμμα που κατέβαινε στις εκλογές γιατί είναι όλες πασοκοσυριζαίικες. Οπότε μικρό το κακό για τους βουλευτές και μεγάλο το όφελος για την περιοχή. Και ναι τους ίδιους βουλευτές θα ψηφίσουμε και στην επόμενη και στη μεθεπόμενη αναμέτρηση.

    • Δυστυχώς τίποτα φίλε μου…
      ακόμα τρώνε σανό ότι τους πήρε έγκαιρα μέτρα και τους έσωσε απ τον ιό και χειροκροτούν τον μεγάλο ηγέτη
      επειδή τους πέταξε ένα κόκκαλο να γλύψουν και να χορτάσουν (800αρι)
      και φυσικά οι τοπ ατάκες τους συνεχίζονται
      ο Πολλάκης κάπνιζε , η Δούρου φταίει , Ο Καρύμπας (όπως τον αποκαλούν) και ο τσιπρόκιο πούλησαν την Μακεδονία
      κλπ κλπ…!! Αυτά λένε απ το πρωί μέχρι το βράδυ
      που θα πάει όταν βγουν στην ανεργία οι μισοί και οι υπόλοιποι θα κλαψουρίζουν γιατί τους έκοψε μισθούς και συντάξεις τότε ίσως να έχουν βάλει μυαλό
      εκτός αν έχουν το σύνδρομο της Στοκχόλμης και τον ξαναψηφίσουν

  • Σωστα τα λεει τα ελεγε και πριν τις εκλογες αλλωστε!εσας που θελει να σας διωξει και να ψαξετε κατι αλλο να κανετε…..ε εσεις τον βγαλατε αυτοδυναμο ξαναβγαλτε τον λοιπον!

    • Ότι φίλε καίγεται ο τόπος μας και εσύ ακόμα μιλάς για συριζακια με ξεπερνά. Πως να στο πω ότι δεν δίνουμε δεκάρα για τα κόμματα σας αλλά μόνο για τις ζωές μας, πως;

    • χαλάρωσε ρε τρολλ της νδουλας δεν γίνεται να είναι όλα Ομαδα Αληθειας της Πειραιως η Skai να πέφτει λιβάνισμα οτι ειμαστε τέλειοι σε όλα

    • Εσείς οι δεξιουληδες τον έχετε επικηρυγμενο τον Βαξεβανη γιατί έβγαλε πολλά σκάνδαλα της παράταξης σας στη φόρα. Από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τα θαλασσοδανεια του Μητσοτάκη (μέσω κήρυκα Χανίων) και το αδηλωτο σπίτι του Βολταίρου…

      2-3 βαξεβανηδες αν είχαμε ακόμη η ενημέρωση στην Ελλάδα θα ήταν πολύ πιο αντικειμενική.

      Εσύ συνέχισε να λιώνεις μπροστά στον Σκάι και να νομίζεις ότι ενημερωνεσαι. Μην φοβάσαι ομως. Δεν είσαι μονος. Είσαστε πάνω από 40% και το σανό δεν τελειώνει ποτέ.

  • Τι ποσοστά πήρε η ΝΔ στον νομό Κοζάνης οεο…….κάποτε κάποιος είχε πει καληνύχτα Δυτική Μακεδονία για άλλο λόγο βεβαια αλλά εδώ κολλάει γάντι….

  • ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ” ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ” ΣΗΜΗΤΗΣ ” ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ” ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ” ΑΣ ΒΡΟΎΝΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ”.

  • τι αλλο να περιμενε κανεις απο εναν γερμανοτρεφομενο μητσοτακη,αλλωστε διαχρονικα αυτη η οικογενεια αυτο που υποστηριζε ηταν η οικονομικη ολιγαρχια ντοπια και ξενη και γι αυτο ειναι και στιγματισμενη με την πολιτικη αποστασια

  • Θα βάλουμε μπαχτσεδες, κότες και πρόβατα. Έτσι ονειρεύονται την ανάπτυξη της περιοχής οι τοπικοί άρχοντες

    • ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ.ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.

      • Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τους κτηνοτρόφους. Αν αυτό κατάλαβες τότε κατάλαβες λάθος.

    • Αλλάξανε τα πλάνα; Εγώ περίμενα λιμένα ξηράς, επενδυτές από τα Σκόπια καϊλάριγουντ και κινέζικο εργοστάσιο κατασκευής μετρητών σύμφωνα με τις εξαγγελίες Τσίπρα το 2015.

  • 33.000 οικογένειες ; πολλές μου ακούγονται, η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να τελειώνει με την ΔΕΗ γιατί πλέον είναι απολυτα ζημιογόνα , να είναι καλά ο Συριζα με τις ΝΟΜΕ και οι συνδικαλιστές που έκαναν τους κινέζους,πλεον αφου οι εργαζόμενοι δεν φώναξαν οταν έπρεπε και όταν η ΔΕΗ οδηγούνταν σε μαθηματική καταστροφή ας βρουν να κάνουν κάτι άλλο, εκτος και αν πρέπει το κράτος να καλύπτει τις ζημιές της ΔΕΗ για πάντα ωστε να μην βρουν να κάνουν κάτι άλλο.

    Εγω σαν φορολογούμενος πολίτης θα συμφωνήσω, τέρμα η μασα με την ΔΕΗ εις βάρος όλων μας , ας βρουν να κάνουν κάτι άλλο, να βγουν στο ελεύθερο επάγγελμα και στην αγορά εργασία να δουν πως είναι η ζωη κάτω απο το συννεφάκι που λέγεται ΔΕη.

    Υ.Γ αν η Δεη δεν ειχε φτάσει να είναι ζημιογόνα δεν θα με ενοχλούσε τίποτα και θα διαφωνούσα με τον πρωθυπουργό αλλά οταν ολοκληρη ΔΕΗ καταντά να είναι ζημιογόνα φταίνε όλοι και εμεις που δεν δουλεύουμε στην ΔΕΗ δεν μπορεί να πληρώνουμε για πάντα τον λογαριασμό.

    • Να μη στο χαλάσω αλλά η ΔΕΗ δεν κλείνει επειδή εχει ζημιές. Είναι θέμα ενεργειακής πολιτικής.

      • Η ΔΕΗ κλείνει γιατί κοστίζει πολύ πλέον σε σχέση με το φυσικό αέριο.

        Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά θέματα προς συζήτηση.

        Και οι προηγούμενοι ήθελαν να πουλήσουν αλλά αγοραστής δε βρέθηκε.

        Το σανό είναι εθνικό φαγητό

        Καλοπροαίρετα

      • Να μη στο χαλάσω αλλά η ΔΕΗ είναι χρεοκοπημένη εδώ και χρόνια και την κρατάνε στη ζωή χαρίζοντάς της τα χρέη και φορολογώντας άγρια όλο το λαό για να τρώνε οι συνδικαλισταράδες και οι δεητζήδες με χρυσά κουτάλια. Καλά κάνει και κλείνει και δε θα μας λείψει.

        • Όπως και την Ολυμπιακή Αλλα για εξήγησε μου γιατί “σώνουμε” τώρα την ιδιωτική αεροπορική εταιρία, τις ιδιωτικές τράπεζες, τις ιδιωτικές εταιρίες Αλλαντικών κλπ
          Η βολική απάντηση για να σώσουμε τις θέσεις εργασίας δεν με Πυθει

  • Τα μπεεεε τα νοιάζει μονο τα 20000 λες και σωθήκαμε Όσο για την περιοχη το είπανε οτι θα είναι συνταξιούχοι με καλές συντάξεις και μπορεί να πανε να ζήσουν και αλλού τι δεν καταλάβετε …….

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή προτείνει να συνεχίσουμε με λιγνίτη να μολύνουμε τον τόπο και να βάζουμε τη ΔΕΗ μέσα; Βρε παραμυθάδες δεν το καταλάβατε ότι δεν τσιμπάμε!!

    • Ωπ! Να και ένας σανοφάγος περιβαντολόγος…αχαχαχα
      για πες μας βρε ευπατριδη μας εσύ…το πονάς πολύ το περιβάλλον ετσι? Από πότε? Καθώς βγήκε η καθώς εφυγε ο Σύριζα και ο Κούλης είπε οτι τα κλέινω όλα?

      Μάλλον εσείς όλοι οι ντεμεκ ψυχοπονιάρηδες με το περιβάλλον δεν εχετε καταλάβει ότι δεν τσιμπάμε εμείς όλοι γιατί τώρα βρήκατε άλλο παραμυθάκι να συντηρείτε το περιβάλλον , που μια γόπα από κάτω δεν έχετε μαζέψει ποτέ και πετάτε τα σκουπίδια από δω κι απο κει γιατί κι αυτό κακό στο περιβάλλον κάνει αλλά δε βλέπω κανεναν να το προσέχει και να το αλλάζει αυτό και μόλις ο Κούλης είπε τα κλείνω όλα είπατε ολοι εσεις οι εξυπνούληδες αααα θα λεμε για το περιβάλλον τάχα για να περάσει το ξεπούλημα ποιο εύκολα
      Αστο! Δεν μασάει η κατσίκα ταραμά μεγάλε.. πέστα σε κανέναν φίλο σου νεοδημοκράτη αυτά ψηθείτε μεταξύ σας οτι φέρνετε ανάπτυξη και πλεονασματα (παραμυθι φουρναρης δηλαδη)

    • ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ)ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ? ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ “ΑΣΠΟΝΔΟΙ” ΕΧΘΡΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5 ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΑΧΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ?ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

  • ωχ παιδια ο βαξεβανης,ο αδεκαστος ο αντικειμενικος τιτατανοτεραστιος δημοσιαγραφος που το γεναρη του 2015 πανηγυριζε μαζι με σκουρλετηδες παπαδες και καρανικες την νικη του τσιριζα στις εκλογες!!!

    Υ.Γ. Σαν τωρα θυμαμαι τις δημοσκοπησεις πριν τις ευρωεκλογες που εβγαζε την ΝΔ μολις 1,2% μπροστα απο τον συριζα,και τελικα κερδισε η ΝΔ με 10 μοναδες!!!!

  • Οι 4 βουλευτές του Μητσοτάκη στην Δυτική Μακεδονία άχνα δεν έβγαλαν για ότι όλοι ακούσαμε τον αρχηγό τους να λέει. Μόνο δελτία τύπου για προβολή είναι ικανοί. Α ναι και για φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες.

    • Και καλά έκαναν. Τους ψηφίσαμε για να ξεριζώσουν τον πασοκοσυριζαίικο καρκίνο της ΔΕΗ απ’ τη Δυτική Μακεδονία. Οι δεητζήδες ψήφισαν μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσουν τις λαμογιές τους και να χρεώνουν στους άλλους τη χρεοκοπία της ΔΕΗ. Ευτυχώς το λεφτόδεντρο ξεράθηκε σύντροφε.

      • Φυσικά καλά έκαναν . Προστατεύουν την τσέπη τους. Η κομματική πειθαρχία και η καρέκλα, αγκαζέ με τα κάθε είδους προνόμια που απολαμβάνουν ως βουλευτές ,πάνω από όλους και από όλα.

  • Και μόνο που το έχει πρωτοσέλιδο το ντοκουμέντο δεν αξίζει να δώσει κανείς σημασία σε αυτό το άρθρο.

    • Δεν πειράζει,ξύδι,εσύ να διαβάζεις μόνο πρώτο τέλμα, παραπολιτικά και liberal,
      Έτσι για να παραμορφωνεσαι και να’σαι ανάμεσα στους αρεστούς άριστους

    • Το είπε ή όχι ο πρωθυπουργός;
      Θα μπορούσε να το γράψει άλλο ΜΜΕ από αυτά που μας λένε ότι το σκάνδαλο Novartis είναι σκευωρια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.