Μετά την ανάδειξη του θέματος από το kozan.gr, κόπηκαν τα χόρτα στον κυκλικό κόμβο στο δρόμο για ΖΕΠ & Άργιλο

2 Ιουνίου 2020
10:23

 

Μετά την ανάδειξη του θέματος από το kozan.gr, κόπηκαν τα χόρτα στον κυκλικό κόμβο στο δρόμο για ΖΕΠ & Άργιλο. Φωτογραφία αναγνώστη.

4 σχόλια

  • Εκείνη τη βρωμοκαρυδιά που είναι ξενικό είδος και θεωρείται από το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης ζιζάνιο, γιατί δεν το κόβουν; Δεν έχουν καταλάβει ότι αποτελεί πρόβλημα για τα ενδημικά είδη;

    Από υπηρεσία πρασίνου, σκίζει ο Δήμος Κοζάνης!

  • ηθελα να ηξερα δεν υπαρχει αρμοδια υπηρεσια κατασκευης,συντηρησης και σηματοδοτησης ολων των κυκλικων κομβων καθως επισης και καλοπισμου πεζοδρομιων κτλ κτλ στον Δημο Κοζανης??? γιατι θα πρεπει να το “αναδιξει” το οποιο θεμα το kozan.gr (ευτυχως που υπαρχετε παιδια!!)?? γιατι πληρωνονται οι υπαλληλοι του Δημου στην τελικη?? ποια ειναι η δουλεια τους ακριβως?? μονο γραφειο και χαχα μπαχα??? και γιατι να φορολογουμαστε εμεις οι πολιτες εαν ο Δημος δεν εχει αντιστοιχες υπηρεσιες στην διαθεση των πολιτων της πολης??? τι γινεται τελικα??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.