Αναφορά αναγνώστη στο kozan.gr για χόρτα και θάμνους σε οικόπεδο επί της οδού στην οδό Πλάτωνος στην Κοζάνη

2 Ιουνίου 2020
14:53

 

Επειδή δεν γνωρίζω σε ποιον ή και ποιους ανήκει το οικόπεδο των φωτογραφιών θα παρακαλούσα μέσω της σελίδας να μεριμνήσουν οι ιδιοκτήτες του ή ο Δήμος Κοζάνης να αναλάβει πρωτοβουλία να τους ειδοποιήσει ώστε να μεριμνήσουν για την αποψίλωση του. Τα χόρτα και οι θάμνοι έχουν μεγαλώσει αρκετά μετατρέποντας σε μια μικρή ζούγκλα.

18 σχόλια

  • Σχόλια για τα χόρτα ξέρετε να κάνετε και να τα ρίχνετε στο Δήμο, να πάρετε τηλέφωνο την αρμόδια υπηρεσία σαν “σωστοί” δημότες δεν ξέρετε ε;

    • Γιατί να το κάνει αυτό; Οι αντιδήμαρχοι απέδειξαν πως μόνο έτσι λειτουργούν. Τα παράπονα σας εκεί λοιπόν όχι στους δημότες

  • Θα σε στεναχωρησω αλλα δεν προκειται να κανει κατι ο δημος.
    Σεπτεμβριο του 2019 κατατεθηκε αιτηση στο δημο για καθαρισμο οικοπεδου επι της Σεφερη. Ακομα περιμενουμε.
    Δημοτικες υπηρεσιες δεν λειτουργουν.

  • Αγαπητό κοζαν απ’ότι αντιλαμβάνομαι οι δημότες στον δήμο Κοζάνης και όχι μόνο όταν θέλουν να αναδείξουν κάποιο θέμα απλής αλλά και ουσιαστικής καθημερινότητας βρίσκουν άμεση λύση όταν γίνεται ή δημοσίευση από τό σάιτ σας . Χαριτολογώντας θα πρότεινα να δημιουργηθεί γραμμή παραπόνων προς εσάς για άμεση λύση!!

  • Ο συγκεκριμένος καταγγέλλων εκτός τις φωτο μπορεί να πάει στο τμήμα περιβάλλοντος και να κάνει μια αίτηση καταγγελία.
    Υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία και κάποτε πρέπει οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων και εγκατελειμενων σπιτιών πρέπει να τηρούν τα μέτρα και την νομοθεσία.

  • ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΚΙ ΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Μ.ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΤΑ, ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΟ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΙΛΟΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΥΡΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ.

  • Γιατί να κανει ο πολίτης καταγγελία, δεν μπορω να το καταλάβω,δεν υπαρχει δημος,δημοτική αστυνομία κ.α.Μια φορα έκανα καταγγελία και βρηκα τον μπελά μου με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου.

  • Ο Δήμος Την προηγούμενη εβδομάδα είχε δελτίο τύπου για τον καθαρισμό των οικοπέδων. Τη διαδικασία την ορίζει η νομοθεσία.οχι η δημοσίευση στο kozan.

  • Εαν τηρουνταν η νομοθεσια φιλε μου, δεν θα ασχολουμασταν!!Ευτυχώς υπάρχει το kozan και δεν θα μας φανε τα φίδια!!!

    • ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΦΙΔΟΤΟΠΟΣ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

        • Κατά αρχήν δεν είναι χωράφια,είναι οικόπεδα,δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά;ακόμη όμως και τα χωράφια τα περιποιούνται οι αγρότες,μάλλον δεν ξέρεις από αυτά.και βέβαια θα του πω εγώ εάν το οικόπεδο του έγινε Αμαζόνιος και το τρώμε στη μάπα η περίοικοι.

  • Κατά αρχήν δεν είναι χωράφια,είναι οικόπεδα,δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά;ακόμη όμως και τα χωράφια τα περιποιούνται οι αγρότες,μάλλον δεν ξέρεις από αυτά.και βέβαια θα του πω εγώ εάν το οικόπεδο του έγινε Αμαζόνιος και το τρώμε στη μάπα η περίοικοι.

      • Μάλλον έχεις κανένα οικόπεδο Αμαζόνιο,σκουπιδαριο,αγκαθοτοπο γι’αυτό υποστηρίζεις με τόση ένταση τη φιλοσοφία του έτσι γουστάρω.να υποθέσω πως έχεις και στη διαπασών μουσική,σκύλο που αφοδευει παντού και πετάς αποτσιγαρα όπου βρεις αφού έτσι γουστάρεις.

        • αλλο το “παντου” που λες και αλλο σπιτι μου. Σπιτι μου και αποτσιγαρα μπορω να πεταω αμα θελω και αμαζονιο να το εχω, εφοσον δεν ενοχλω κανεναν. Ειναι ο χωρος μου και τον εχω οπως θελω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.