Γρηγόρης Γιαννόπουλος: “Απορία ψάλτου …. Βηξ, η μη απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη στην επερώτησή μας για τους Μετανάστες στα Γρεβενά”

2 Ιουνίου 2020
21:01

 

Όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις, τότε επιστρατεύεις το γνωστό … «ναι αλλά και οι άλλοι δεν έκαναν τίποτε»!

Καλύτερη άμυνα η επίθεση! Μόνο που δεν πιάνει πάντα … δυστυχώς γι αυτόν.

Γιατί εμείς αντιδράσαμε. Αποχωρήσαμε από μια Περιφερειακή Αρχή εν ενεργεία. Δεν λογαριάσαμε καρέκλες, αξιώματα και αντιμισθίες. Καταγγείλαμε την απραξία της στα μεγάλα ζητήματα του τόπου και φυσικά και την μεγάλη ζημία που προκάλεσε στο τουρισμό της περιοχής μας με τις αποφάσεις της στο Μεταναστευτικό.

Ενταχθήκαμε σε έναν συνδυασμό που ήταν ο πρώτος που αντέδρασε το 2016 στην καταστροφή του τουρισμού της Βασιλίτσας και των Γρεβενών όταν άλλοι και μεταξύ αυτών και ο κος Γιάτσιος σιωπούσε.

Σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης εξακολουθεί να παραμένει σιωπηλός για να μην δυσαρεστήσει το κόμμα του. Ακολουθεί την ίδια γραμμή με τον Περιφερειάρχη. Μοιραίοι και άβουλοι παρακολουθούν άπραγοι τα Γρεβενά να καταστρέφονται.

Ο Περιφερειάρχης αντέδρασε μόνο όταν οι Μετανάστες πήγαν στην Κοζάνη. Ίσως γιατί εκεί εκλεγόταν για χρόνια βουλευτής και θέλει να κρατήσει την εκλογική του πελατεία για το μέλλον.

Για τα Γρεβενά κουβέντα. Ας κάνει καλά ο Βουλευτής ήταν η απάντηση του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη. Εμείς δεν μπορούμε.

Το ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε το διαπιστώσαμε ένα χρόνο τώρα σε όλα τα θέματα. Αν και ο κος Γιάτσιος νομίζει ότι διοικούν μόνο τρεις μήνες.

Περνάει γρήγορα ο χρόνος όταν δεν κάνεις τίποτε. Όμως οι Γρεβενιώτες ζούμε σε πραγματικό χρόνο την αγωνία της επιβίωσης.

Γι αυτό πλέον ο αγώνας θα είναι καθημερινός. Όσοι στρογγυλοκάθονται σε καρέκλες κάνοντας βόλτες και δημόσιες σχέσεις θα μας βρουν απέναντι.

Τα Γρεβενά χάνονται και εμείς δεν θα αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Περιφερειακός Σύμβουλος

Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

3 σχόλια

    • Γρηγόρη ξέρουμε οτι πάλεψες για την αγροδιατροφική αλλά βρήκες μπροστά το τοίχος της αδιαφορίας Καρυπίδη. Αντί να βολευτείς το κατήγγειλες και έφυγες! Μπράβο! Κοίτα μπροστά είμαστε μαζί σου τα Γρεβενά χρειάζονται το ήθος σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.