kozan.gr: Η πρώτη αντίδραση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα για το περιστατικό στην Αιανή, όπου Σομαλός πέταξε πέτρα σε διερχόμενο αυτοκίνητο: “Μας ανησυχεί η κατάσταση” (Βίντεο)

3 Ιουνίου 2020
10:57

 

Η πρώτη αντίδραση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα για το περιστατικό στην Αιανή, όπου Σομαλός πέταξε πέτρα σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Δείτε τι δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό West:

11 σχόλια

  • Ενώ η ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή έχει αντιδράσει στο φαινόμενο της μαζικής μετανάστευσης του Ισλάμ στην Ευρώπη σφραγίζοντας τα σύνορα βορείως της χώρας μας, στην Ελλάδα σύσσωμο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με χαρά αποδέχτηκε τη γερμανική και την ευρωπαϊκή απαίτηση της μετατροπής της χώρας μας σε απέραντο καταυλισμό μουσουλμάνων μεταναστών

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής σε μία στροφή 180 μοιρών από τη μέχρι τώρα «σκληρή» στάση προανήγγειλε μέτρα τα οποία ουσιασιτκά θα μονιμοποιήσουν τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.

    Στη Βουλγαρία, που έχει κι εκείνη θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία, δεν περνάει κανείς!
    το μήνυμα του Μπορίσοφ είναι σαφές, όπως και οι φιλοδοξίες του: «Προστατεύω τα σύνορά μας»

  • Ακόμα Δήμαρχο τον ακίνητο Βούδα έχει η Κοζάνη; Δεν πήρε είδηση πως ήρθαν παράνομοι μετανάστες στην Αιανή και πήρε είδηση την πέτρα του μεθυσμένου;

  • Τους αποκάλεσε επισκέπτες, τι άλλο θα ακούσουμε, άκου επισκέπτες, τι ήρθαν να επισκεφτούν Λάζαρε; τα αρχαία της Αιανής;

      • Μην κάνετε ενοιολογικο αχταρμα και σύγκριση ανομοιογενων πραγμάτων.στη Γερμανία οι Έλληνες δεν πάνε παράνομα,δε στέκονται σε σύνορα απειλώντας ούτε όταν πάνε εκεί σουλατσαρουν άνετοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.