kozan.gr: Ξεκίνησαν οι εργασίες B’ φάσης (οδοποιία – δίκτυα υποδομής) στο νέο οικισμό Ποντοκώμης (Βίντεο)

3 Ιουνίου 2020
10:43

 

Ξεκίνησαν οι εργασίες B’ φάσης (οδοποιία – δίκτυα υποδομής) στο νέο οικισμό Ποντοκώμης.

 

14 σχόλια

  • 30-01-2006 η ημερομηνία που για πρώτη φορά στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης ο τότε Νομάρχης κ.Δακής μίλησε για την ανάγκη απαλλοτρίωσης και μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης. 03-06-2020 ξεκίνησε η κατασκευή των έργων υποδομής……….14 χρόνια μετά !!!!!!!!!!δεν το λες και γρήγορα……………..

  • Σπανε με κομπρεσερ για να ανοιξουν δρομους. Φανταστειτε τι φουρνελα εχουν να πεσουν στα θεμελια. Λογικα ολο και καποιο δεντρο θα φυτρωνει σε πετρα

  • Απορώ με το σχεδιασμό του νέου οικισμού στο αυτοκινητόδρομο που συνδέει δύο οικισμούς και σε λίγο χρονικό διάστημα και το Πανεπιστήμιο.Φανταστείτε Όλα τα οικόπεδα που εφάπτονται με τον αυτοκινητόδρομο ν έχουν πρόσβαση σ αυτόν χωρίς κανένα σχεδιασμό.

  • Καιρός ήταν κ άργησαν πολύ πρέπει να επισπευσουν τις διαδικασίες υπάρχει κόσμος που αυτό περιμένει.

  • Καλώς γίνονται οι εργασίες(αν και με ρυθμούς χελώνας)…..ωστόσο υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που ακόμα δεν λύθηκαν: 1ον)δεν έχει γίνει η 2η φάση διανομής οικοπέδων στους κατοίκους του χωριού 2ον)ο πυλώνας πότε θα απομακρυνθεί;Είναι δυνατόν να πάει να χτίσει ο κόσμος δίπλα στον πυλώνα;3ον)δίκτυα;νερό_αποχέτευση_ρεύμα_τηλεθέρμανση!!!

  • Πιστεύετε αλήθεια ότι θα χτιστούν σπίτια και θα γίνει εκεί οικισμός? Οι περισσότερες αποζημιώσεις σπαταλήθηκαν. Όσοι επιθυμούσαν να χτίσουν έπρεπε να ενωθούν με τον οικισμό του νέου Κλείτους και να γίνει ένας τουλάχιστον σωστός οικισμός. Πεταμένα χρήματα.

    • Γιατι να μην δν χτιστουν σπίτια? Που ξες εσύ αν οι αποζημιώσεις του καθενός της σπατάλησα? Για να γινόταν ένα με το Κλειτος έπρεπε να μας έδιναν οικόπεδα εκεί.

  • Ποιος πολιτικός θα είχε τα κότσια να πάρει τέτοιες (σωστές) αποφάσεις ώστε να δοθούν οικόπεδα στο Ν.Κλείτος ???

  • Η απορια μου ειναι:γιατι να πληρωσει ο Ελληνας φορολογουμενος τη μετεγκατασταση ,αφου λιγνιτης κατω απο το χωριο δεν υπαρχει;Η Ακρινη, γιατι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.