Πτολεμαΐδα: Χρώμα και χαρά δίνουν Εθελοντές στον παιδότοπο της Παιδιατρικής κλινικής

3 Ιουνίου 2020
14:02

 

 

Τα μανίκια σηκώνουν επτά Εθελοντές από την Πτολεμαΐδα, με τη συνδρομή φίλων από την Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, και ανακαινίζουν τον παιδότοπο της Παιδιατρικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, αξιοποιώντας τα έσοδα από ψυχαγωγική εκδήλωση που διοργανώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά και τις οικονομικές προσφορές ογδόντα δύο συμπολιτών μας.

Κατόπιν συνεννόησης με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου, θα καθαρίσουν, θα βάψουν τους τοίχους, θα αντικαταστήσουν με καινούργια υλικά τα πατώματα, θα επιμεληθούν την διακόσμηση, θα επιδιορθώσουν τις φθορές, θα εγκαταστήσουν  σύγχρονες παιχνιδοκατασκευές, θα ανανεώσουν τον υπόλοιπο εξοπλισμό, θα εμπλουτίσουν την παιδική βιβλιοθήκη με νέες εκδόσεις αλλά και με σχολικά είδη, θα τοποθετήσουν  αναπαυτικά καθίσματα για τους συνοδούς.

Με την κίνηση τους αυτή οι Εθελοντές,  αποδεικνύουν έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους απέναντι σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού,  αλλά και στην Υγειονομική Μονάδα της Πτολεμαΐδας η οποία ειδικότερα την περίοδο του Κορωνοϊού έχει ανάγκη την βοήθεια όλων. Εξ άλλου, όπως σημειώνει το μέλος της Ομάδας Πόπη Γεωργιάδου, το νόημα του Εθελοντισμού είναι η προσφορά και η Αγάπη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά, τα οποία, τις δύσκολες ώρες της Νοσηλείας τους, θα έχουν περισσότερες  επιλογές για ψυχαγωγία και ίσως τον πόνο τους να ανακουφίζει ένα παιχνίδι, μία πολύχρωμη ζωγραφιά, η ταχύτητα και οι γκριμάτσες των ηρώων των ηλεκτρονικών παραμυθιών

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Κάθε τόσο ζωγραφίζουν, μπογιατίζουν, επενδύουν και κουβαλούν παιχνίδια, βιβλία στην παιδιατρική κι άλλες τόσες και περισσότερες αισθάνονται ότι καταστράφηκαν και πρέπει να τα ξάνα φτιάχνουν!!! Με το ράβε ξύλωνε όμως δεν πας μπροστά, πετώντας λεφτά δεν κερδίζεις κάπου!!! Μήπως το κομμάτι προστάτευε, φύλαγε, εκτίμα, να διατηρείς πρέπει όλοι να δουν σοβαρά και να σβήσουν το κατάστρεφε, δεν βαριέσαι, ξένα είναι, ανεμομαζώματα-ανεμοσκορπίσματα!!! Με την κατάσταση αυτή κανείς λογικός και συνετός δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος -κατάσταση κατάντιας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.