kozan.gr: Ο Δήμος Εορδαίας προχωρά τις διαδικασίες για τη διασύνδεση της τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας με τη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα V – Εγκρίθηκε η αναγκαστική απαλλοτρίωση κυριότητας και σύστασης δουλείας για λόγους δημόσιας ωφέλειας και δη για την αξιοποίηση της θερμικής ενέργειας από τη νέα μονάδα

3 Ιουνίου 2020
16:56
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Εορδαίας προχωρά τις διαδικασίες για τη διασύνδεση της τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας με τη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα V. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, το Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ ενέκρινε ομόφωνα την κήρυξη της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης κυριότητας και σύστασης δουλείας για λόγους δημόσιας ωφέλειας και δη για την αξιοποίηση της θερμικής ενέργειας από τη “Νέα Μονάδα”.

Πρόκειται να κατασκευασθούν δώδεκα (12) φρεάτια, συνολικού εμβαδού 66,92 τ.μ. και σύστασης δουλείας εδάφους, με ζώνη δουλείας, συνολικού εμβαδού 34.258,15 τ.μ. και συνολικού πλάτους 5 μ., ήτοι 2,5 μ. εκατέρωθεν του άξονα των αγωγών υπέρ και με δαπάνες της Δ.Ε.ΤΗ.Π., επί των ακινήτων που βρίσκονται στη διοικητική περιοχή της Πτολεμαΐδας και τη διοικητική περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου, οι οποίες (περιοχές) υπάγονται αμφότερες στο Δήμο Εορδαίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η παραπάνω έκταση, η οποία υπόκειται σε απαλλοτρίωση, μεταβιβάζεται κατά κυριότητα στη Δ.Ε.ΤΗ.Π., ενώ επί της έκτασης όπου συστήνεται δουλεία περιλαμβάνεται εκτός από το δικαίωμα της Δ.Ε.ΤΗ.Π. που αφορά την προσπέλαση του προσωπικού και των συνεργείων της για την εγκατάσταση και λειτουργία του αγωγού τηλεθέρμανσης και η πλήρης απαγόρευση ανέγερσης οποιωνδήποτε κτισμάτων ή άλλων εγκαταστάσεων.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.