Συνάντηση συνεργασίας των «ενεργειακών» βουλευτών Δυτικής Μακεδονίας με τον συντονιστή του σχεδίου για τη Δίκαιη Μετάβαση Κ. Μουσουρούλη

3 Ιουνίου 2020
22:02

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι «ενεργειακοί» βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας, Γ. Αντωνιάδης, Σ. Κωνσταντινίδης, Π. Βρυζίδου, Μ. Παπαδόπουλος, Γ. Αμανατίδης, με τον συντονιστή του σχεδίου για τη Δίκαιη Μετάβαση, Κωστή Μουσουρούλη, κατά την οποία συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα, σχετικά με την προετοιμασία του master plan για τη Δίκαιη Μετάβαση, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως διαμορφώνονται μετά από την διαφαινόμενη αύξηση των πόρων από το Just Transition Fund, αλλά και τη διαδικασία διαβούλευσης και επεξεργασίας επενδυτικών προτάσεων και ζητημάτων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, όπως οι τηλεθερμάνσεις των Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας.

Το επόμενο διάστημα, οι εργασίες σχετικά με την υπόθεση της απολιγνιτοποίησης και της Δίκαιης Μετάβασης, αναμένεται να κορυφωθούν και αναλόγως θα εντατικοποιηθούν οι εργασίες των πολιτικών εκπροσώπων της περιοχής με τον συντονιστή και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

6 σχόλια

  • Τα είπε όλα ο Μητσοτάκης. Οι κάτοικο ας βρουν κάτι άλλο. Από εκεί και μετά μόνο για φωτογραφίες μαζεύονται όλοι αυτοί.

  • Αντιλαμβανόμαστε πως το kozan είναι δεξιό μέχρι τα μπούνια, δεν χρειάζεται να μας το δείχνει με fake news: η Δυτική Μακεδονία έχει ΕΠΤΑ (7) “ενεργειακούς” βουλευτές. Πέντε έχει μόνο η ΝΔ, όχι η Δυτική Μακεδονία!

  • Οι Νεκροθάφτες του λιγνίτη και της Δυτικής Μακεδονίας καμαρώνουν.
    Στίς επόμενες εκλογές θα ψάχνετε να βρείτε την ψήφο σας.

  • Αυτοί που έθαψαν το νομό Κοζάνης και τη Δυτική Μακεδονία.
    Αυτοί που δεν είχαν το σθένος να πουν την άποψή τους.
    Αυτοί που ψηφίζουν πάντα την κομματική γραμμή.
    Αυτοί που δεν έχουν δική τους γνώμη.

  • βάλανε έναν τύπο να κάνει συναντήσεις και μας λένε ότι θα βοηθήσει στην απολιγνιτοποίηση . Τί ξέρει?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.