kozan.gr: Κέφαλος σε Κουζιάκη: “Εννοείτε ότι θα πρέπει να μένουν σε αντίσκηνο οι ηθοποιοί;”

4 Ιουνίου 2020
10:53

 

Τις ενστάσεις του για τα επιπλέον 7000 ευρώ, που θα λάβουν οι πιο γνωστοί ηθοποιοί, Νάντια Μπουλέ και Παναγιώτης Πετράκης , για την παράσταση””«Αχ έρωτα!” του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, πέραν των αμοιβών τους, που έχουν προβλεφθεί από τον προϋπολογισμό, εξέφρασε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Χ. Κουζιάκης.  “Δηλαδή θα πάρουν γύρω στις 13.000 ο κάθε ένας από τους δύο ηθοποιούς;”, αναρωτήθηκε ο Χ. Κουζιάκης. “Όχι, δεν ξέρω πως τα μετράτε. Εγώ βλέπω ότι κάθε ένας από τους δύο ηθοποιούς θα πάρει από 9.400”, απάντησε, ο Πρόεδρος, Ν. Κέφαλος. “Και τα εκτός έδρας;”, ξαναρώτησε ο Χ. Κουζιάκης. “Τα εκτός έδρας θα τα πάρουν όλοι κ. Κουζιάκη”, ανταπάντησε ο Ν. Κέφαλος. “Ναι αλλά είναι άλλα 3000 για τον κάθε συντελεστή”, ξαναείπε ο Χ. Κουζιάκης, για του απαντήσει, σε άλλο ύφος, αυτή τη φορά, ο Ν. Κέφαλος: “Εννοείτε ότι θα πρέπει να μένουν σε αντίσκηνο οι ηθοποιοί;”

Η Χύτρα

 

10 σχόλια

  • Μάλλον κ κύριος Κέφαλος έχει χάσει το μέγεθος των αριθμών και των χρημάτων στους καιρούς που ζούμε. Στο τέλος θέλω να δούμε δημόσια (και αυτό είναι παράκληση στην αντιπολίτευση) το πόσο μέσα η καθόλου μέσα μπούμε στα έξοδα της παράστασης.

    Ευχαριστώ.

    Με εκτίμηση,
    Ο πολίτης

  • στον προυπολογισμό υπάρχει και ποσο 2.500 ευρώ για διαμονή. Αυτά μηπως είναι για να αγοράσετε αντίσκηνα κυριε Κέφαλε? Με τις ειρωνείες δεν πας πουθενα!

  • για την υπερογκη αμοιβη των 8500 για μια παρασταση του προηγουμενου καλλιτεχνικου διευθυντη ουτε κουβεντα

  • Ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι έχουν βάλει τον κεφαλο να απαντάει πολιτικά για το θέμα που προκλήθηκε. Κάντε λίγο ησυχία μην τους ξυπνήσουμε εκεί στην ενότητα μπροστά

  • Κουζιάκη, αν νομίζεις ότι οι ηθοποιοι εχουν τεραστιες αμοιβές, παραιτησου του παχυλού μισθου της υπηρεσίας σου και ανέβα στο σανίδι. Ωραιος Συριζαίος.

  • Ας ρωτήσουν καλύτερα τα μέλη του ΔΣ για τα τιμολόγια που έφερναν οι προηγούμενοι για εκτός έδρας και σκηνοθεσίες, για να δούμε και να κρινουμε τι γινόταν την προηγούμενη θητεία και στο τελος να συγκρινουμε;

    • Αναστάσιε, επειδή φαίνεται οτι εσύ ξέρεις. Γιατί δεν βγαίνεις επώνυμα να τα γράψεις γιατί δεν είναι κομψό να λες κάτι αλλά να μην βγάζεις τα στοιχεία. Και φυσικά πρέπει να τα συγκρίνουμε. Μάλιστα πρέπει να ξεκινήσουμε από το 2009, για να έχουμε καλύτερη εικόνα.

  • Οι γραμματικες γνωσεις, που λεει οτι εμαθε απο τους δασκαλους του,μπορει να μας ενημερωσει τι επιπεδου ειναι;Υ.Ε,Δ.Ε,Τ.Ε,Π.Ε,τι τελος παντων;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.