Υπογραφή σύμβασης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών, κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και περιφράξεων Δήμου Φλώρινας”

4 Ιουνίου 2020
14:07
Κανένα σχόλιο

Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο “Ασφαλτοστρώσεις οδών, κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και περιφράξεων Δήμου Φλώρινας” μεταξύ του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας “Πυραμίς” κ. Παύλου Παντζαρτζίδη.
Το έργο αφορά σε:
1. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοστρώσεων δημοτικών οδών, η συντήρηση των οποίων ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου Φλώρινας. Οι εργασίες που προβλέπονται αφορούν σε εκσκαφές, κατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτοταπήτων, καθώς και σε εργασίες προσαρμογής των φρεατίων Ο.Κ.Ω. στην τελική στάθμη των οδών.
2. κατασκευή τεχνικών έργων τοιχείων αντιστήριξης και περιφράξεων άμεσης προτεραιότητας στην πόλη και σε κοινότητες του Δήμου.
Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νικόλαος Δούμτσης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Παπαναστασίου και ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σάββας Κουγιουμτζόγλου.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, αφού ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους στο έργο, τόνισε: “Ως δημοτική αρχή, πιστοί στις εξαγγελίες μας προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς τα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.