kozan.gr: Λυτρωτική η επέμβαση του Αρκτούρου για τη μεγάλη καφέ – αρσενική – αρκούδα που παγιδεύτηκε σε ρέμα έξω από το χωριό Ροδίτης Σερβίων – Έσωσαν τη ζωή τoυ άγριου ζώου (Βίντεο)

4 Ιουνίου 2020
19:40

 

Στην απελευθέρωση μίας μεγάλης αρσενικής, καφέ, αρκούδας, ηλικίας περίπου 5 ετών, που είχε πιαστεί σε παράνομη παγίδα για αγριογούρουνα, σε ρέμα έξω από το χωριό Ροδίτης Σερβίων, προχώρησε, απογευματινές ώρες, την Πέμπτη 4 Ιουνίου, ο “Αρκτούρος”. Ο Αρκτούρος ειδοποιήθηκε το μεσημέρι, γύρω στη 13:00, από κατοίκους του χωριού, που εντόπισαν την αρκούδα και στήθηκε επιχείρηση απελευθέρωσης. Η διαδικασία   ξεκίνησε με την αναισθητοποίηση της αρκούδας και συνεχίστηκε με την αφαίρεση της παγίδας και τον καθαρισμό των πληγών, σε χέρι & λαιμό, που  είχαν δημιουργηθεί κατά την προσπάθεια του ζώου να απελευθερωθεί. Η αρσενική αρκούδα, που ζυγίζει περίπου 100 κιλά, ήταν εξαντλημένη και στάθηκε πολύ τυχερή καθώς αν έμενε παγιδευμένη κάποιες ώρες ακόμη θα κινδύνευε να χάσει ακόμα και τη ζωή της. Η αρκούδα θα ξυπνήσει και θα επιστρέψει στη φύση. Δείτε βίντεο & φωτογραφίες, που εξασφάλισε το kozan.gr, από την επιχείρηση διάσωσης, του άγριου ζώου, από τον Αρκτούρο.

kozan.gr

 

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.