kozan.gr: Ο υπερ-τυχερός από την Πτολεμαίδα, που κέρδισε με 5 ευρώ, 500.000 ευρώ, στο στιγμιαίο λαχείο “Σκρατς”, μιλά αποκλειστικά στο kozan.gr

4 Ιουνίου 2020
20:43

 

Στο kozan.gr μίλησε αποκλειστικά ο υπερ-τυχερός από την Πτολεμαίδα που κέρδισε 500.000 ευρώ στο στιγμιαίο λαχείο Σκρατς και στο παιχνίδι “εφτάψυχη γάτα”, χρηματικής αξίας 5 ευρώ. Όπως μας είπε: “Αγόρασα το λαχείο από πλανόδιο την Τρίτη. Όταν το είδα ότι κέρδισα “πάγωσε το αίμα”. Ακόμη και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει”. Σε ερώτησή μας σε ποιον/ποιους το ανέφερες πρώτα, μας είπε: “Το ανακοίνωσα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, στο μεσημεριανό τραπέζι. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη.  Είναι μια ανάσα ζωής! Θα τακτοποιήσουμε όλες τις εκκρεμείς υποχρεώσεις μας, θα ανακαινίσω την επιχείρησή μου και θα συνεχίσω να εργάζομαι κανονικά όπως έκανα τόσα χρόνια από μικρό παιδί. Συγκίνηση, χαρά κι από εδώ και πέρα ψυχική ηρεμία”.

kozan.gr

14 σχόλια

  • Μπραβο φιλε να σε γερος να τα χαρεις.και γω ειχα μια τετοια εμπειρια προσφατα που παγωσε το αιμα μου οταν ανοιξα τη δεη

  • Αφήστε ρε την υποκρισία όλοι .
    Μέσα σας η ψυχούλα σπαρταραει και τον καταριέται γιατί δεν έτυχε σε εσάς,τάχα να είναι γερός και μανταλάκια, ευτυχία ο Έλληνας παίρνει μόνο όταν βλέπει τον άλλον να δυστυχεί , η μήπως κάνω λάθος??? Ας με διαψεύσει κάποιος. Στην καλή εμφανίζονται όλοι μπράβο γερός να είσαι και διάφορες άλλες τέτοιες φιλοφρονήσεις και στην δυστυχία άφαντες όλες η ψυχουλες

    • ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΞΑΟΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ …ΚΑΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ,ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ…ΠΑΓΩΤΟ!

    • Μην πέσεις από τα σύννεφα αλλά υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται διαφορετικά από σένα.Ειπες να γράψεις και συ την δηθενιά σου για τους άλλους.Εδώ εύχονται στον τυχερό άνθρωποι άγνωστοι και εσύ λες και τους γνωρίζεις τους βγάζεις υποκριτές.Με τον καθρέφτη σου όλα καλά;

  • Δεν θέλω να πιστεύω πως αυτό είναι γενικό. Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει, αλλά υπάρχουν και άτομα που χαίρονται με τη χαρά και θλίβονται με τη στεναχώρια των άλλων.

  • Μπράβο, σε καλή μεριά!!! Αν είσαι αυτός που λένε, μη ζηλέψεις ? αλλά χάρηκα πιο πολύ για την μητέρα σου, όλη η οικογένεια είστε καλές ψυχές, αλλά σαν τη μητέρα σου λίγοι άνθρωποι!

  • Συγχαρητήρια,μπραβο,να είστε γεροί να τα χαρείτε και γιατί όχι να πιάσουν τόπο.Χαιρομαι κι εγώ μαζί σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.