kozan.gr: Άμεση η παρέμβαση του Δήμου Σερβίων για την αφαίρεση επικίνδυνων σιδερένιων “λεπίδων” στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στην άκρη του δρόμου, στην είσοδο των Σερβίων

5 Ιουνίου 2020
12:59

 

 Άμεση η παρέμβαση του Δήμου Σερβίων για την αφαίρεση επικίνδυνων σιδερένιων “λεπίδων” στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στην άκρη του δρόμου, στην είσοδο των Σερβίων. Είχε προηγηθεί επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr

11 σχόλια

  • Έτσι είναι τα τσακαλακια.
    Άμεση λύση του θέματος και όχι όπως κάνανε κάποτε κάποιοι άλλοι που περίμεναν να περάσουν χρόνια για λύσουν τέτοιου ίδιους προβλήματα.

    • Ε ναι έλυσαν το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν και δεν θα είχε δημιουργηθεί αν δεν ασχολούνταν.

    • Τί άμεση λύση και κουραφέξαλα;Για μήνες είναι έτσι,αυτή είναι η αλήθεια.Με ρυθμό Κοσματόπουλου συνεχίζουν στα Σέρβια οτιδήποτε γίνεται από πλευράς Δήμου. Δεν πειράζει όμως συνηθίσαμε.

    • Έπρεπε να βγει σε σαιτ από κάποιους περαστικούς για να κόψουν σωστά τα σίδερα, 10λεπτα δουλειά, ενώ τόσους μήνες ήταν εκεί και ήταν παγίδα.και λέτε μπράβο;

  • Συμπαθέστατο ΚΟΖΑΝ GR αυτό που βλέπετε έστω και μετά την (άμεση παρέμβαση) είναι εικόνα εισόδου-εξόδου μιας πόλης αυτή;Θέλω το σχόλιό σας,ευχαριστώ.
    Δημότης Σερβίων.

  • Οι ιδεοληψίες στο δήμο μας συνεχίζονται. Ανικανότητα επί Κοσματόπουλου ανικανότητα και επί Ελευθερίου. Αγράμματοι τότε, επιστήμονες τώρα. Περαστικά μας και την επόμενη φορά προσοχή στο βόλι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.