H απάντηση του Γ. Αδαμίδη στον Λ. Ιωαννίδη: “Δεν ακούσαμε από κανέναν (μηδέ εξαιρουμένου και του πρώην) όλα αυτά τα χρόνια μία πρόταση που θα παράγει ισοδύναμο οικονομικό αποτέλεσμα για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και τους κατοίκους της”

5 Ιουνίου 2020
14:36

Απλά να ενημερώσω τον πρώην Δήμαρχο Κοζάνης, ότι οι Πράσινοι της Γερμανίας που συν-κυβερνούν με την Μέρκελ έχουν συμφωνήσει και έχουν αποδεχθεί την απολιγνιτοποίηση της Γερμανίας το έτος 2038. Αυτό θα θέλαμε και εμείς για την Ελλάδα!!!

Σε ό,τι αφορά την υποτιθέμενη “Δίκαιη” μετάβαση, δεν ακούσαμε από κανέναν (μηδέ εξαιρουμένου και του πρώην) όλα αυτά τα χρόνια μία πρόταση που θα παράγει ισοδύναμο οικονομικό αποτέλεσμα για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και τους κατοίκους της.

Το αποτέλεσμα είναι να χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας από την περιοχή και να θησαυρίζουν οι Γερμανικές επιχειρήσεις.

18 σχόλια

  • ακριβως ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ!
    διοτι ειναι δεδομενο οτι ο λιγνιτης καποια στιγμη ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
    αυτο δεν σημαινει βιαιη απολογνιτοποιηση βεβαια
    αλλα δεν σημαινει και να κανουμε τους στρουθοκαμηλους!

  • Εσένα Αδαμιδη το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και άσε τα κορκοδειλισ δάκρυα για το μέλλον της ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ
    μια ζωή επαγγελματίας συνδικαλιστης
    εισουνα

  • Η λίθινη εποχή δεν τελείωσε από έλλειψη λίθων! Εδώ και 20 χρόνια ήξεραν πάρα πολλοί ποιες ήταν οι αποφάσεις για το λιγνιτη διεθνώς.Αλλα το προβλημα κρυβόταν κάτω από το χαλι. Αν είχαμε ξεκινήσει τότε θα είχαμε ελπίδα. Όμως το τοπικό κατεστημένο κοιτούσε άλλου. Τώρα περιμένουμε από τον Ιωαννίδη που τόλμησε να πει εγκαίρως το τι έρχεται να μας λύσει και το πρόβλημα.

    • Μην ξεχάσεις να μείνουμε και πρωταγωνιστές στην ενέργεια ως βασικό! Ως εκεί φτάνει το μυαλό μας.

  • τα εργοστάσια δεν κλείνουν γιατί τέλειωσε ο λιγνίτης
    κλείνουν βίαια γιατί έτσι συμφέρει τα συμφέροντα του αερίου

  • IΣΟΔΥΝΑΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ.

  • Aδαμιδη 15000+20000+εφαπαξ+συνταξη=ζητω ο μητσοτακης!!! και μη μας ζαλιζετε αλλο ο κοσμος σας εχει βαρεθει!!!!

  • εσυ με την συντάξει 685 ευρω πολλα πέρνεις να φανταστώ η δουλειά ηταν καφετζής και όχι ΔΕΗ τζις!!!!! Γιώργο ειναι μια ευκαιρία να πάρεις τον Δήμο η Την Περιφέρεια στις πλάτες σου όπως πήρες την ΓΕΝΟΠ και την ανέβασες ψηλά με ΣΣΕ τροφειο μπόνους μισθούς κτλ π’όλα αλλα. για σου Γιώργο μάγκα

    • Για την πάρτη σας μια χαρά,όλα αυτά για πολλούς που δεν πατούσαν στην δουλειά ,ή πήγαιναν και δουλειά κανένα δίωρο, σαββατοκύριακα για την ανάγνωση εφημερίδων και την προσαύξηση και την δουλειά να την βγάζουν οι εργολαβικοι χαμηλόμισθοι.Μπραβο σας βρε μάγκες!

  • Πολλοί δεν κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό για την περιοχή… Ένας απ’ αυτούς πολύ σωστά κ. Αδαμίδη είναι και ο δήθεν πράσινος πρώην δήμαρχος

    • Κατάλαβε μια χαρά και δέκα χρόνια νωρίτερα από τους άλλους, το πρόβλημα είναι πως οι άλλοι έκαναν πως δεν καταλάβαιναν και φτάσαμε εδώ σήμερα.

  • Ο Λευτέρης έλεγε χρόνια ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για το αναπόφευκτο ενώ όλοι οι άλλοι στρουθοκαμηλίζανε!!

  • Εσείς οι συνδικαλιστές τι κάνατε τόσα χρόνια; Ποιες οι προτάσεις για την απολιγνιτοποίηση; Γιατί η “ΔΕΗ Ανανεώσιμες” βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει για παράδειγμα ένα ερευνητικό κέντρο στην Δυτική Μακεδονία;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.