Αυτό είναι το αναλυτικό επίσημο πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη στην Π.Ε. Κοζάνης

5 Ιουνίου 2020
17:17

Αυτό είναι το αναλυτικό επίσημο πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη στην Π.Ε. Κοζάνης.

Πρόγραμμα Επίσκεψης

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 Ιουνίου 2020

20:30 Συνάντηση με εκτροφείς γουνοφόρων ζώων στο Βουδούρειο πολιτιστικό

κέντρο στη Σιάτιστα.

ΤΡΙΤΗ 9 Ιουνίου 2020

10:00 Παράδοση – παραλαβή Κτηνιατρικού εργαστηρίου, στην Λευκόβρυση

(περιοχή ΚΤΕΟ).

10:30 Συνέντευξη τύπου στο αμφιθέατρο ¨Κων/νος Καραμανλής¨ του Διοικητηρίου στη ΖΕΠ.

12:30 Επίσκεψη στην επιχείρηση αρωματικών φυτών

ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ Ο.Ε. (Τζιμίκας Στέργιος), στην Αναρράχη.

13:30 Επίσκεψη στη Πρότυπο Κέντρο Κτηνοτροφίας και εκπαίδευσης Βλάστης

16:30 Συνάντηση φορέων για την διεπαγγελματική οργάνωση οσπρίων, στο αμφιθέατρο ¨Κων/νος Καραμανλής¨ του Διοικητηρίου στη ΖΕΠ.

17:30 Αναχώρηση

3 σχόλια

  • ουτε συνεταιρισμοι Βελβεντού, ούτε Κρόκος, ούτε κρασαδες, ούτε κτηνοτροφοι, ούτε γαλαταδες, ουτε τυροκομοι, ούτε σιτηραδες, ουτε ουτε ουτε…..ωραιοι οσοι ασχοληθηκαν με το προγραμμα του υπουργου, λες και θυμαται και αυτος τι παραγει η περιοχη….στον γκιώνη του!

  • Μπορείτε να μου πείτε τι σχέση έχει ο Βορίδης με την αγροτιά,με τους γεωργούς,με τα χωράφια,κλπ.. κλπ;Μπορείτε να μου πείτε;

  • Που είναι αυτό το αμφιθέατρο Κων Καραμανλή ..! Μήπως είναι φάντασμα η εννοείτε την αίθουσα συνεδριάσεων στη Π Ε (Νομαρχια καλύτερα να επανέλθει ως όρος ) Κοζανης ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.