kozan.gr: Καλλωπισμό του πάρκου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαίδας & Ποδηλατοπορεία περιελάμβαναν οι δράσεις του Δήμου Εορδαίας, σήμερα Κυριακή 7/6, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (Bίντεο)

7 Ιουνίου 2020
12:33

 

Καλλωπισμό του πάρκου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαίδας & Ποδηλατοπορεία περιελάμβαναν οι δράσεις του Δήμου Εορδαίας, σήμερα Κυριακή 7/6, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Δείτε φωτογραφίες & βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

 

6 σχόλια

    • Σας ενημερώνω ότι ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας προτρέπει τους πολίτες να χρησιμοποιούν μάσκα σε ανοιχτούς χώρους για τον έλεγχο μετάδοσης του ιού. Νέες οδηγίες πριν 2 ημέρες… Ο ιος δυστυχώς είναι εδώ και ο κίνδυνος υπάρχει

  • Επιτέλους η πόλη μας έχει δράσεις .
    Μπράβο στον δήμαρχο μέσα από όλα αυτά θα μάθουμε να λειτουργούμε και εμείς διαφορετικά.

  • Αλλάζει επιτέλους η πόλη μας.Μπραβο στους διοργανωτές μπράβο στον δήμαρχο δεν έχουμε να ζηλεύουμεουτε Τρίκαλα ούτε άλλη πόλη.Ολα αλλάζουν μαζί και εμείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.