Θανατηφόρο δυστύχημα στον παλαιό δρόμο Βέροιας – Κοζάνης μετά την Καστανιά – Σε γκρεμό βάθους 150 μέτρων I.X. – Νεκρός ο 34χρονος οδηγός

7 Ιουνίου 2020
14:44
Κανένα σχόλιο

Τροχαίο σημειώθηκε το πρώι της Κυριακής 7 Ιουνίου στην επαρχιακή Οδό Βέροιας – Κοζάνης μεταξύ Καστανιάς και Ζωοδόχου Πηγής.

Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ είχε κατεύθυνση προς Βέροια, εξετράπη από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 150 μέτρων περίπου.

Το περιστατικό είδε διερχόμενος οδηγός ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες επιχείρησαν στο σημείο και μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια, ανέσυραν το άψυχο σώμα του οδηγού.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο από όπου έφυγε στον γκρεμό το Ι.Χ., έλειπε η προστατευτική μπάρα.

Πηγή verianet.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.