Φωτογραφία & σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Σημερινή εικόνα από τον Ψηλό Αϊ – Λιά Κοζάνης

7 Ιουνίου 2020
22:40

 

Σημερινή εικόνα από τον Ψηλό Αϊ – Λιά Κοζάνης.

 

31 σχόλια

  • Η εθελοντική ομάδα που έβαψε το εκκλησάκι σε προηγούμενη ανάρτηση του κοζάν να επιληφθεί του θέματος. Όχι μια εθελοντική δράση και ύστερα μην τους είδατε . Έργο κύριοι όχι μόνο τίτλους.

    • Μια δράση φτάνει για τέσσερα χρόνια , μετά από δέκα χρόνια ίσως. Ξόδεψαν άλλωστε και τόσα χρήματα , και δεν θα τα καταφέρουν φέτος.Πολύς ντόρος για το τίποτα.

  • Σπύρο ετοιμαστείτε να τα μαζέψετε εθελοντικά πάντα. Ξέρετε εσείς . Έχετε οριστεί εθελοντές στην περιοχή.

  • για μενα ειναι απαρεδεκτο να βαλουν το βαρελι για καδο απορριματων αν γεμισει οπσ φαινεται στη φωτογραφια μετα δεν συκωνεται με τιποτα απορριματοφορο στον Αι λια δεν μποορει να ανεβει αρα τα σκουπιδια τα σκουπιδια θα μεινουν εκει

    • Την δεκαετία του 70 είχαμε βαρέλια για τα σκουπίδια προφανώς εκεί οδεύουμε με τα παλιό ντάμια που έχουμε μπλέξει.

  • Εχθές βγάζανε φωτογραφίες με το Μάρρα κάποιοι. Ας πάνε κι εκεί . Όταν διαφημίζουμε μια δράση , να έχει αποτέλεσμα στην πλειοψηφία του κύριε Μαλουτα. Γι’αυτό σας ψηφίσαμε, όχι για να ανεβάζετε φωτογραφίες με 10 άτομα που καθαρίζουν πέντε δρόμους. Χορτάσαμε σανοοοοοο… Θέλεις να σε πάρω Μάρρα να πάμε μια βόλτα να δούμε αν θα ξανά βγεις φωτογραφίες εκεί που θα σε πάω ;; Και είναι ουκ ολίγες οι περιοχές… Άντε γιατί μπορεί να σας ψηφισαμε αλλά μην μας δουλεύετε κι όλας !!!

      • Είσαστε απαράδεκτοι
        Γι αυτό δεν πάει η Ελλάδα μπροστά,γιατι υπάρχουν κατι σαν εσας ανώνυμοι
        Βάλτε γάντι και καθαρίστε
        Αλλά πού να σηκωθείτε από τον καναπέ

        • Βάλτε γάντι και καθαρίστε
          Αλλά πού να σηκωθείτε από τον καναπέ
          Τρολακι σε έπιασα
          Γαντι Καθαριστε 47%

          • Κατάφερε να κάνει λάθος σε όνομα που έχει μόνο Α.
            IQ ραδικιού και λάσπη στον ανεμιστήρα.

  • Η Ουσία, αγαπητοί συν σχολιαστές, δεν είναι ούτε « μπουρδες», ούτε « ουρδες» ούτε ότι οι εθελοντές ή ο δήμαρχος, έχουν ευθύνη για αυτό το χάλι.
    Η ουσία είναι
    Α) ότι δεν μας κόβει μέχρι του σημείου, «Ρε συ, είναι εύκολο όπως ανέβασα γεμάτο το μπουκάλι μπορώ και να το κατεβάσω άδειο».
    Β) Ότι ο χώρος είναι κοινόχρηστος, άρα και δικός μας, και δεν ανήκει ούτε στους εθελοντές ούτε στον δήμαρχο, και πρέπει να τον διατηρούμε όπως θα διατηρούσαμε κάτι δικό μας.
    Γ) Όσο μάγκες και αν είμαστε, και βρίσκουμε τα “κορόιδα” που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια μας, ακόμα και ο Σίσυφος δεν θα άντεχε αυτό το Μαρτύριο.
    Και εν κατακλείδι όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες γραβάτες κουστούμια και ταγέρ να βάλουμε, κάποιοι συμπολίτες μας θα συνεχίσουν να είναι και να συμπεριφέρονται σαν …………………….

    • Αγαπητή Ηλιανα ώρα να αρχίσεις και εσυ το εθελοντισμό και να αφήσεις τις συμβουλές, γάντια ,διάθεση και Βούρ…….

    • Ηλιανα πως τα λες πως τα λες .Αλλα για να πας να τα μαζέψεις ούτε που σου περνά από το μυαλό . Εσείς οι παρουσιάστριες μόνο σχολιασμό ειστε.

      • Κάνεις μεγάλο λάθος.
        Από τον χώρο του κάδο απέναντι από τα σπίτι μου, που ακόμα και ο δήμος αν είχε μόνιμο υπάλληλο θα ήταν σκουπιδότοπος, γιατί δυο τρεις κακομαθημένοι- ες «σιχαίνονται», να αγγίξουν το καπάκι του κάδου, και πετούν επιδεικτικά τα σκουπίδια έξω από τον κάδο, τακτικά όχι μόνο εγώ, και άλλοι γείτονες κατεβαίνουμε και καθαρίζουμε γιατί δεν είμαστε «ξινοί» όπως συνδημότισσα απάντησε σε παρατήρηση μας, αλλά γιατί τουλάχιστον δεν γουστάρουμε να βλέπουμε γύρω μας σκουπιδότοπο, έως τα σκουπίδια που μαζεύω, παρά την ηλικία μου, όταν γυρνώ από την πεζοπορία μου.
        Και επειδή μάλλον σε ενδιαφέρουν οι παρεμβάσεις μου σου λέω ότι τίποτα από αυτά που γράφω δεν είναι έξω από τις ιδέες και πράξεις μου, και ας με χαρακτηρίζουν αυτοί που νομίζουν ότι με γνωρίζουν «Ξινή», «Μίζερη» και «Γκρινιάρα».
        Και αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή, μην κρίνεις έτσι εύκολα ανθρώπους. Κρίνε αυτά που γράφουν, λένε και κάνουν, εκτός εάν ανήκεις στην μερίδα εκείνων των λίγων συμπολιτών μας που κρίνουν τους άλλους «Εξ ιδίων»

  • Ήμαστε πολλή τυχεροί γιατί με αυτά που διαβάζω από τα σχόλια θα το είχαμε κάψει κιόλας

    Όχι μια εθελοντική δράση και ύστερα μην τους είδατε . Έργο κύριοι όχι μόνο τίτλους
    Έχετε οριστεί εθελοντές στην περιοχή
    Να βαφτεί το βαρέλι παρακαλώ.
    ειναι απαρεδεκτο να βαλουν το βαρελι
    Εχθές βγάζανε φωτογραφίες με το Μάρρα κάποιοι.
    Τους ψήφισες πελάτη

  • Αντί να βγάζετε φωτό πάρτε καμία σακούλα και σκύψτε . Εκ του ασφαλούς κριτική για τα πάντα και προς όλους είναι η αρρώστια που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα .

    • ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΌ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΆΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΘΕΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΊΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ.

  • ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΤΗ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ; ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΒΑΣΗ ΕΚΕΊ ΕΠΑΝΩ; ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΣΠΊΤΙΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΈΣ;

  • Όταν το αυτονόητο δηλαδή η καθαριότητα που είναι το κυρίως έργο του Δήμου, γίνεται είδηση! Εκεί καταντήσαμε, να πρέπει να γίνουν είδηση τα αυτονόητα. Όσο και να αυξήσετε τα δημοτικά τέλη για να πράξετε το αυτονόητο, ποτέ δε θα δούμε το Δήμο καθαρό, όσο θα βασιλεύει ο δημοσιοϋπαλληλισμός και η μονιμότητα!

  • άιντε μάθαμε τώρα όπου βλέπουμε σκουπίδια να τα βγάζουμε φωτογραφία και να τα στέλνουμε στα sites

  • Οσον αφορά τον προφήτη Ηλία υπάρχουν 2 κάδοι πανω δεξιά απο την εκκλησία και περνάει μια φορα την εβδομάδα απορριματοφορο του Δήμου που τους αδειάζει.Για το συγκεκριμένο σημείο αν μπορεί ο Δήμος να πάρει το βαρέλι και να φέρει κάδο γιατι ετσι και αλλιως περνάει το απορριματοφορο.

  • Καλημέρα καλά είναι να προσέχουμε όλοι μας αυτήν την περιοχή και γενικά τα μέρη εκτός πόλεως και ο καθένας να μαζεύει ότι κάνει
    Είναι ντροπή για τους πολίτες αυτής της πόλης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.