Η Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαίας μαζί με τον Σ.Ε.Π.Ε. Εορδαίας καλεί τους συναδέλφους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας, σε συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 9/6 στις 13:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας

8 Ιουνίου 2020
18:29

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαίας μαζί με τον Σ.Ε.Π.Ε. Εορδαίας καλεί τους συναδέλφους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας, σε συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 9/6 στις 13:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

 

9 σχόλια

  • γελανε και τα βιβλια φιλοι μου εκπαιδευτικοι. Η χρονια τελειωσε και δεν θελετε να διδαξεται τα παιδια μας τις 15 τελευταιες μερες με πεζες δικαιολογιες ολα τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου

    • Το ότι ο Κούλης με την Κεραμεως επέλεξαν εν μέσω πανδημίας να περάσουν ένα τελείως αντιεκπαιδευτικο νομοσχέδιο, δεν σου λέει τίποτα; Είναι όχι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση των εκπαιδευτικών να στηρίξουν την αυριανή απεργία.

      Με (προφανώς εκ του πονηρού) σχόλια σαν το δικό σου, σίγουρα δεν γελάνε τα βιβλία, αλλά ο Κούλης που βλέπει ότι το σανό που μοιράσει εδώ και έναν χρόνο κάνει δουλειά.

      • Εξ αποστάσεως μάθημα δεν θέλετε να κάνετε, προφασιζόμενοι αστείες δικαιολογίες.Στις τάξεις για μάθημα δεν θέλετε να μπείτε,πολλοί από εσάς χωρίς λόγο και αιτία κρυφτήκατε πίσω από τις άδειες ειδικού σκοπού.Θα μας πείτε τί στο καλό θέλετε?Μόνο τον μισθό σας?

        • εξ αποστασεως εκαπιδευση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
          Υπαρχουν επαγγελματικα σεμιναρια υπαρχουν ειδικευμενες γνωσεις
          ΕΚΑΠΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

          ΤΑΞΗ σχολειου ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ. Με κοινωνικοποιηση, λαθη, διαδραστικοτητα, επαφη

          Οποιος θελει το παιδι του να παιζει σε μπιγκ μπραδερ υπαρχει η τηλεοραση

          αντε ασχετοι ολοι. Η ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ

          • Τότε γιατί δεν μπαίνετε στην τάξη?Τα παιδιά γιατί πηγαίνουν φροντιστήριο , γιατί μαθαίνουν ξένες γλώσσες στο φροντιστήριο? Γιατί δεν θέλετε αξιολόγηση? Δυστυχώς κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις μόνο κρατάνε όρθια την δημόσια εκπαίδευση!

        • Κατ’ αρχάς κακώς μου απευθύνεστε σε πρώτο πληθυντικό γιατί δεν είμαι εκπαιδευτικός. Απλώς βάζω την άλλη λογική πάνω από τη λογική της ανθρωποφαγίας

  • Μάλλον κάποιοι εδώ μέσα μπερδεύουν την αργία με την απεργία. Απεργία σημαίνει διαμαρτυρία για τα κακώς κείμενα. Διαμαρτύρεται όχι αυτός που κάθεται και του έρχονται όλα στο πιάτο. Διαμαρτύρεται αυτός που αγωνίζεται και παρ ‘ όλα αυτά απαξιώνεται ο εργασιακός του κόπος, χειροτερεύουν οι συνθήκες της δουλειάς του και καθίσταται αναποτελεσματικό το έργο του παρ’ όλη τη δική του προσπάθεια. Επίσης σημαίνει στέρηση μισθού. Αφού οι εκπαιδευτικοί κάθονται και δεν κάνουν τίποτε – όπως αφήνετε πολύ εύγλωττα να εννοηθεί- γιατί να μην καθίσουν στο σχολείο τους πίνοντας καφέ και επιλέγουν να στερηθούν το μισθό τους; Για να σοβαρευτούμε, εργαζόμενοι καλοί και κακοί υπάρχουν σε όλους τους εργασιακούς κλάδους. Υπάρχουν καλοί γιατροί και κακοί γιατροί, καλοί υδραυλικοί και κακοί υδραυλικοί όπως φυσικά υπάρχουν και καλοί και κακοί εκπαιδευτικοί. Το να τα ισοπεδώνουμε όμως αβασάνιστα όλα, πέρα από το ότι δείχνει ευκολία στη σκέψη, είναι και άδικο. Ναι είμαι εκπαιδευτικός που αγαπώ και τη δουλειά μου και τα παιδιά σας και απεργώ και δεν ανέχομαι κανένας – ΚΑΝΕΝΑΣ- να μιλάει με τόση απαξίωση γι αυτό που εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοι αγαπούμε και σεβόμαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.