Κοινότητα Κοζάνης: Συμμετοχή στις δράσεις του Δήμου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

8 Ιουνίου 2020
21:13

Στο τριήμερο δράσεων του Δήμου Κοζάνης «Καθαρίζω και ομορφαίνω την πόλη μου» που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετείχε η Κοινότητα Κοζάνης, λαμβάνοντας μέρος στον καθαρισμό διάφορων σημείων της πόλης.

Στη δράση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, συμμετείχαν το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κοζάνης και σύλλογοι της περιοχής.

Παράλληλα, η Κοινότητα Κοζάνης με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος, ξεκίνησε πιλοτικά την δράση “Υιοθέτησε την πλατεία σου”. Η εν λόγω πρωτοβουλία έχει ως στόχευση, τόσο Πολιτιστικοί Σύλλογοι όσο και δημότες, να «υιοθετήσουν» την πλατεία της γειτονιάς τους ώστε να την διατηρούν όμορφη και καλλωπισμένη με την υλικοτεχνική υποστήριξη της Κοινότητας.

Το συμβούλιο της Κοινότητας Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον πρόεδρο του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κοζάνης, στον πρόεδρο του συλλόγου “τα Παρταλόπλα”, στους εφήβους προσκόπους της Κοινότητας Ανιχνευτών Κοζάνης, και φυσικά σε όλους τους δημότες που συνέδραμαν εθελοντικά.

5 σχόλια

  • Έχω να παρατηρήσω ότι από την κοινότητα πάντα δύο έως τρία άτομα φαίνονται! Ολοι αυτοί που εκλιπαρουσαν για ψήφους να πάρουν τη μεταθεσουλα που βρίσκονται? Πρόεδρε οκ δύο λουλουδάκια έβαλες κάνα σκουπίδι μάζεψες?

    • Ωχ ωχ βγήκανε τα τρολακια. Θα πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια των συμβούλων. Προσδιόρισε το ανύπαρκτη αν μπορείς επώνυμα.

  • Το θετικό της υπόθεσης είναι πως μέσα από την κοινότητα έχουν βγει 2 με 3 άτομα που μέχρι στιγμής φαίνεται να ενδιαφέρονται για την Κοζάνη. Αξίζει να παρακολουθήσουμε τα παιδιά γιατί βλέπω ότι έχουν να πουν κατι. Οι υπόλοιποι εκεί στο συμβούλιο αν διαβάσετε το βιογραφικό τους θα καταλάβετε και τους λόγους που κατέβηκαν υποψήφιοι. Ας πάρουμε όμως το θετικό της υπόθεσης. Υπάρχουν άτομα στο δήμο και στις κοινότητες που είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Αν τους μαζέψεις μπορεί να υπάρξει μια αχτίδα αισιοδοξίας στην περιοχής μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.