kozan.gr: Kραυγή αγανάκτησης από φιλόζωη της περιοχής: “Επιτελούς ο Δήμος Κοζάνης ν’ αναλάβει τις ευθύνες του – Μας ειδοποιούν συνέχεια για ετοιμόγεννα για μάνες με κουτάβια – Τελευταία περισυλλογή 8 κουτάβια” (Φωτογραφία)

9 Ιουνίου 2020
14:05

 

Επιτελούς να αναλάβει ο Δήμος τις ευθύνες του! Δεν γίνεται οι εθελοντές να τρέχουν για τα αδέσποτα και ο Δήμος να μην δίνει σημασία τι γίνεται έξω! Μας ειδοποιούν συνέχεια για ετοιμόγεννα για μάνες με κουτάβια! Η απάντηση όταν ρωτάμε αν ενημερώθηκε η υπηρεσία του Δήμου είναι ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Δήμος! Τα τηλέφωνα τους άπειρα! Περιοχή Νέα Καρδιά, Σκαφίδι, Στρατόπεδο Μακεδονομάχων, κόμβος Κοίλα υπάρχουν θηλυκά που γεννάνε συνέχεια! Μην αναφέρουμε τις αγέλες μέσα στην Κοζάνη, με θηλυκά σε οίστρο τρεις την ώρα! Δεν γίνεται οι εθελοντές να αντικαθιστούν τον Δήμο με φίλους τους πόρους! Ναι έχουμε ευαισθησίες δεν το κάνουμε από χόμπι! Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας κύριοι του Δήμου Κοζάνης!

Αναγνώστρια

19 σχόλια

  • Ελάτε στα Μελίσσια να δείτε τι γίνεται….. Έχω πάρει στον δήμο πολλές φορές και με χουν γράψει…

  • Επειδή ο Βαγγέλης ο Σημανδρακος είχε πει πως μπορεί να μαζέψει τα σκυλιά σε δέκα μέρες, μηπως να ενημερώσει το Βασιλακόπουλο για τον τρόπο;

  • Γκρίνιαζαν για τον Ιωαννίδη και τώρα είναι όλο και χειρότερα. Η χειρότερη απαξίωση της πόλης και της πρόσβασης στην ασφάλεια που δικαιούται ο καθένας.

  • Να ζητάς το αυτονοητο, από ανθρώπους που πληρώνεις από τα πανάκριβα δημοτικά τέλη σου. Και χωρίς κανένα αποτέλεσμα!

    • Ο Δήμος μαζεύει ότι ενοχλεί τον γείτονα κι όλα τα άλλα τα αφήνει να γεννάνε! Αυτό γίνεται χρόνια τώρα γι αυτό γεμίσαμε κουτάβια από σκυλιά που δήθεν δεν πιάνονται και γεννούν συνέχεια

  • Όταν βγήκε ο δήμος πριν καιρό να περισυλλέξει τα αδέσποτα από την πλατεία της Κοζάνης, μέλη της φιλοζωική τους εμπόδισαν. Τώρα γιατί διαμαρτύρονται!!!???

  • Ο Δήμος κυρία μου έχει βγει πολλές φορές να περισυλλέξει αδέσποτα, αλλά πάντα τον εμποδίζουν τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης. Αντί όμως να κατηγορείτε τον Δήμο, μήπως θα έπρεπε να κατηγορήσετε τους δήθεν φιλόζωους ιδιοκτήτες τους που τα παρατάνε και το Φιλοζωικό Σωματείο που δεν αφήνει το προσωπικό του Δήμου να τα περισυλλέξει; Αν είναι δυνατόν να δημιουργεί πρόβλημα στην πόλη μας μια ομάδα ανθρώπων… Έλεος…

  • Δυστυχώς αυτή είναι η απάντηση περνώ εδώ και 3 χρόνια για μια σκύλα στον Κασλά και ακόμα έρχονται γεννα κάθε τόσο και τα μισά κουτάβια τα πατάνε τα άλλα μισά μένουν και κάνουν αγγελες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.