Ολυμπία Τελιγιορίδου: Ψεύδεται η ΝΔ, ο κ. Χαρδαλιάς δεν ήρθε ποτέ στην Καστοριά

10 Ιουνίου 2020
13:10

Ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου δήλωσε: «Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε επιτόπια παρέμβαση και στην Καστοριά και στην Ξάνθη, υπό δύσκολες συνθήκες. Υπήρξαν τοπικές καραντίνες οι οποίες απέδωσαν, με αποτέλεσμα στη μεν Καστοριά να έχει λυθεί εντελώς το πρόβλημα, ενώ στην Ξάνθη αντιμετωπίζουμε μια σχετική έξαρση.»

Πότε ήρθε ο κ. Χαρδαλιάς στην Καστοριά και έκανε επιτόπια παρέμβαση; Ρωτήστε τους Καστοριανούς αν ήρθε ποτέ και αφήστε τα παραμύθια.

Ούτε ένα γιατρό δεν έστειλε η ΝΔ στο νοσοκομείο Καστοριάς και από όλες τις περιοχές που τέθηκαν σε καραντίνα η μόνη περιοχή που ΔΕΝ επισκέφθηκε ο κ. Χαρδαλιάς ήταν η Καστοριά. Και εάν λύθηκε το πρόβλημα στην Καστοριά οφείλεται στο προσωπικό του νοσοκομείου, στην υπευθυνότητα του κόσμου της περιοχής που και το νοσοκομείο στήριξε και πρόσεξε για να σταματήσει η εξάπλωση της νόσου και όχι στα ψέματα που λένε τώρα.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

4 σχόλια

  • ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ τέσσερα χρόνια επιθετικού πολιτικού αμοραλισμού και μηδενισμού πήρε ΤΟ 32%,
    ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ

    ανένταχτος στο χώρο της Αριστεράς

  • ψηφισα μαζι με πεντε μελη της οικογενειας μου νεα δημοκρατια στις τελευταιες εκλογες το μονο που κανουν ειναι να καθονται στις καρεκλες που ειναι οι δουλειες για νεα παιδια και η στηριξη σε επιχειρησεις και ολα αυτα που υποσχεθηκαν για ακομα μια φορα ο κοσμος της νδ βλεπει τον μισθο του βουλευτη και τιποτα αλλο δεν θα ξαναδουν ψηφο

    • Μὲ ἀπόφαση τοῦ ὑπουργείου Ἐσωτερικῶν διανέμεται κρατικὴ χρηματοδότηση στὰ κόμματα καὶ στοὺς συνασπισμοὺς κομμάτων τῆς Βουλῆς ὕψους 13.500.000 εὐρώ! 27-3-20

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.