kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δικηγόρος, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, διορίστηκε ο Γιάννης Θεοφύλακτος

10 Ιουνίου 2020
18:06

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, δικηγόρος (μόνιμος υπάλληλος), στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,  διορίστηκε ο Γ. Θεοφύλακτος. Για το ιστορικό της υπόθεσης,η συγκεκριμένη θέση, στην οποία διορίστηκε ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έμοιαζε, μέχρι πρότινος, “στοιχειωμένη”, καθώς, παρότι, η προκήρυξη, για την πλήρωσή της, έγινε πριν από 12 χρόνια, δηλ. το 2008, η τότε απόφαση, που διόριζε άλλο πρόσωπο στο συγκεκριμένο πόστο, προσβλήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο, το 2014, δικαίωσε τον Γ. Θεοφύλακτο (που συμμετείχε, καταθέτοντας τα “χαρτιά” του, στην προκήρυξη), ακυρώνοντας την προηγούμενη απόφαση κι αναπέμποντάς την, για νέα νόμιμη κρίση, στην τότε διοίκηση (το 2014) του Πανεπιστημίου. Ωστόσο, το θέμα συνέχισε να εκκρεμεί «στις ακαδημαϊκές καλένδες», για να περάσουν – από τότε – άλλα 5 χρόνια, μέχρι να αποφανθεί εν τέλει η διοίκηση του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας. Έτσι, στις 10.07.2019 συνεδρίασε η Σύγκλητος  κι αξιολογώντας όλα τα δεδομένα και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, προχώρησε στο διορισμό του Ι. Θεοφύλακτου, ο οποίος κι ανέλαβε καθήκοντα σήμερα 10/6/2020.

Η Χύτρα

 

27 σχόλια

  • Τελικά ουδείς ποτέ δεν χάνεται. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν θα διεκδικεί υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε ανοίγει ο δρόμος για έναν από εμάς. Συντρόφισσες και σύντροφοι κερδαμε

  • Εκπληκτική ταχύτητα στην απονομή της Δικαιοσύνης. Καλορίζικος και καλό κουράγιο εαν και δεν ψηφίζω Συριζα τον εκτιμω απεριόριστα.

  • μετά αναρωτιούνται κάποιοι ποιος θα βάλει χρήματα να επενδύσει σε αυτόν τον τόπο.

    Στην πρώτη αντιδικία θα περιμένει 10 χρόνια να βγάλει απόφαση ή δικαιοσύνη

    Που ακολουθεί φυσικά τότε ρυθμούς του ελληνικού δημοσιου.

    Ρίξτε μια ματιά στα χωριά της υπαίθρου.

    Κτίρια σχολείων, μουσεία, σύλλογοι, δίκτυα κάθε λογής μισοτελιωμενα ή σε φάση κατασκευής εδώ και 10 χρόνια.

    Πλέον όταν ξεκίνησαν τα έργα τα χωριά είχαν ζωή και τώρα φτάσαμε να λέμε τζάμπα λεφτά πλέον.

    όταν το δημόσιο δεν μπορεί να φτιάξει ένα διώροφο κτιριο μέσα σε 10 χρόνια τι καθόμαστε και συζητάμε.

    • Μην τα ισοπεδώνεις και μην τα γενικεύεις όλα. Προφανώς δεν έχεις δει τι κτίζεται στην ΖΕΠ και με ποιον ρυθμό κτίζεται. Προφανώς και μιλάω για το νέο πανεπιστήμιο.

      • Ο συμπατριωτης απο πανω (18:39) δεν ισοπεδωνει τιποτα απολυτως φιλε μου (20:39). Αντιθετως τα λεει οσο πιο καθαρα και ευθεως γινεται κοινως σωστα κατι το οποιο προκαλει ουκ ολιγες παρενεργειες σε αυτους που δεν θελουν να τα ακουνε…!!! Την καλημερα μου.

  • ο τσιπρας και ο θεοφυλακτος φταιει που ενα χρονο κυβερναει ο μητσοτακης και θα καταστραφει η χωρα με μνημονια να ερχονται οπως στο παρελθον

  • ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ.ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ.

  • Το ΤΕΙ είχε νομικό σύμβουλο. Επίσης υπάρχει διοικητική υπάλληλος δικηγόρος.

    Πόσους δικηγόρους θέλουν πια σ’ αυτό το πανεπιστήμιο;;;

  • Αν και δεν ανήκω στην κομματική του καταγωγή, έτυχε όμως να συνεργαστούμε σαν ωρομίσθιοι Εργαστηριακοί/Επιστημονικοί Συνεργάτες στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, πριν 10-12 χρόνια, μπορώ να βεβαιώσω απόλυτα για το ήθος του και την επαγγελματικότητά του. Οι νομικές του γνώσεις είναι αδιαμφισβήτητες και καλό είναι όλοι μας (και εμού συμπεριλαμβανομένου) να μην κρίνουμε μόνο με τα “κομματικά” γυαλιά, αν θέλουμε να δούμε μια άσπρη μέρα σε αυτόν τον τόπο. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία (όπως θα το ευχόμουν σε οποιονδήποτε άλλον λάμβανε μια τέτοια θέση). Σιδερένιος…Γιάννη.

  • Η ρετσινιά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας θα τον ακολουθεί ΠΑΝΤΑ, αυτόν και τους υπόλοιπους συντρόφους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.