kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων και ΠΑΛΙ στη συμβολή των οδών Σμύρνης με Πανόρμου στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

10 Ιουνίου 2020
20:00

Τροχαίο ατύχημα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, σημειώθηκε, σήμερα Τετάρτη 10/6 στις 19:30 και ΠΑΛΙ στη συμβολή των οδών Σμύρνης με Πανόρμου στην Κοζάνη κι ευτυχώς, όπως αναφέρθηκε από αυτόπτες μάρτυρες, μόνο με υλικές ζημιές.

 

 

10 σχόλια

  • Η επιτροπή κυκλοφοριακού του δήμου μπορεί επιτέλους να δώσει μια λύση ! Έλεος μέχρι και ανθρώπινη ζωη χάθηκε σε αυτο το σημείο!

    • Τι λύση να δώσει ρε μεγάλε! Τρία STOP (δεξιά, αριστερά και με σπρέι γραμμένο στην άσφαλτο) έχει και ο ηλίθιος τα παραβίασε! Τι ακριβώς να κάνει ο δήμος? Να του βάλει μυαλό?? Αφαιρέστε το δίπλωμα οδήγησης αυτού για ένα χρόνο να βάλει μυαλό.. έλεος!

  • έχει ΠΙΝΑΚΊΔΑ, η Πανόρμου, με STOP. Υπάρχει σήμανση με STOP επί της οδού Πανόρμου. Φταίμε και οι οδηγοί. Αν πρέπει να γίνει κάτι επί πλέον αυτό κατά τη γνώμη μου- μη ειδικός, αλλά περνώ κάθε μέρα από εκεί- είναι να αυξηθεί το μέγεθος της υπάρχουσας πινακίδας με το STOP (της οδού ΠΑΝΟΡΜΟΥ).

  • Όταν βλέπεις συνεχόμενα συμβάντα στο συγκεκριμένο σημείο απαιτείται κάποιου είδους βελτίωση. Το βλέπουν όλοι αυτοί που πρέπει δεν…?

  • Όποιος παραβιάζει STOP ή / και κόκκινο φωτεινό σηματοδότη θεωρείται από την κοινή λογική ως εν δυνάμει δολοφόνος. Δηλαδή δεν έχει καμμία διαφορά απο εκείνον που κρατάει ένα πιστόλι και πατάει τη σκανδάλη. Η νομοθεσία θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρή.

  • Η λύση είναι οδηγική παιδεία

    Φτάνει με τις κουταμαρες.

    Και σήμανση έχει

    Τι άλλο πρέπει δηλαδή να γίνει;

    αν μιλάνε κάποιοι στα κινητά και το μυαλό τους είναι αλλού δε φταίει ο δρόμος.

  • ΤΟ προβλημα λυνεται ΣΕ 5 λεπτα ΑΝ ξεπεραστουν ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αυτων ΠΟΥ δεν επιτρεπουν ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ φορας της Πανορμου.Δηλαδη για ελαχιστους ψηφους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.