Τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.E. Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιο, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, η πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα

12 Ιουνίου 2020
11:22
Κανένα σχόλιο

Τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, κ. Γιάννη Γιάτσιο, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, η πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κα Ιβέτα Χρίτσοβα, συνοδευόμενη από την αναπληρώτρια επικεφαλής της Πρεσβείας της Σλοβακίας, κα Σιμόνα Κόσνοβα.

Η κυρία Χρίτσοβα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ξεδίπλωσε τις πολλές προοπτικές συνεργασίας στο χώρο της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του τουρισμού και της γαστρονομίας.

Με κύριο άξονα κατεύθυνσης τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τη χώρα της Σλοβακίας κατά τη διάρκεια της μετάβασης στην απολιγνιτοποίηση, ο κ. Γιάτσιος επικεντρώθηκε στην περιοχή των Γρεβενών με ιδιαίτερη έμφαση στη χιονοδρομία και το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο

Βασιλίτσας, στην ορειβασία και την περιήγηση του ορεινού όγκου και του Εθνικού Δρυμού της Βάλια Κάλντα, στην τοπική γαστρονομία των μανιταριών και στην δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανταλλαγής μαθητών των δύο χωρών.

Ο κοινός τόπος διαλόγου και συνεργασίας των δύο συνομιλητών δημιουργεί τη βεβαιότητα μίας άριστης προοπτικής συνεργασίας σε αυτούς τους τομείς και την αισιοδοξία εξεύρεσης νέων προοπτικών μεταξύ της χώρας της Σλοβακίας και της περιοχής των Γρεβενών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.