H όμορφη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Γυμνασίου -Λυκείου Τσοτυλίου για τη λήξη της Σχολικής Χρονιάς 2019-2020 (Βίντεο)

12 Ιουνίου 2020
17:05
Κανένα σχόλιο

Λήξη Σχολικής Χρονιάς 2019-2020.Όμορφη αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση ( με αποστάσεις στο προαύλιο) .Ενημέρωση και ζεστή επικοινωνία με τους υπέροχους μαθητές μας στο τέλος της πολύ δύσκολης φετινής Σχολικής Χρονιάς.

Στέλνουμε ένα ΜΥΝΗΜΑ απο το Σχολείο μας και την πολύπαθη περιοχή μας: ‘”Σας προσκαλούμε όλους αυτό το Καλοκαίρι να επισκεφθείτε το ΒΟ’Ι’Ο της καρδιάς μας, το πανέμορφο ΒΟ’Ι’Ο με τις απίστευτες φυσικές ομορφιές και τους περήφανους και αξιοπρεπείς κατοίκους”. Με την ευκαιρία της Έναρξης και των Πανελλαδικών εξετάσεων ΕΥΧΟΜΑΙ μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία στους μαθητές που θα πάρουν μέρος.

Είναι μια σημαντική στιγμή της ζωής τους,αλλα όχι και η ‘μοναδική ευκαιρία’. Δύναμη και ψυχραιμία στους γονείς που συμμερίζονται την αγωνία των παιδιών τους. Στους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη μετάδοση της γνώσης και στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών, εύχομαι με ανοικτούς ορίζοντες να συμβάλλουν πάντα στο χτίσιμο γενεών καλύτερων από τις προηγούμενες.

Nικόλαος Κατσαούνης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.