kozan.gr: Σε προχωρημένο στάδιο ολοκλήρωσής της η πρώτη κατοικία στο νέο οικισμό της Ποντοκώμης (Φωτογραφίες)

12 Ιουνίου 2020
21:48

Σε προχωρημένο στάδιο ολοκλήρωσής της η πρώτη κατοικία (ιδιοκτησίας του Ιωάννη Παλασίδη) στο νέο οικισμό της Ποντοκώμης. Να θυμίσουμε ότι η τελετή θεμελίωσης της κατοικίας είχε γίνει 18/9/2019.

 

5 σχόλια

  • Υπάρχει λόγος κάποιος από την Ποντοκωμη να κάνει σπίτι νέο στην Κοζάνη γενικά, όταν αυτός ο τόπος προγραματισμενα θα ριμαξει, γιατί να μην πάει πχ στην Κατερίνη, στην Βέροια ή Θεσσαλονίκη, έτσι κι αλλιώς κανένας δεν θα είναι εδώ σε αυτό τον τόπο, δεν έχει να προσφέρει κάτι.

    • Η σιγουριά θα σας φάει μερικούς, κάνατε γκάλοπ μήπως? Κ εγώ σε πληροφορώ ότι μπορεί να γίνει τελικά το πιο ωραίο χωριό κ κάποιοι να μετά νιώσουν, σιγά μην αφήσω τον τόπο μου για να τρέχω Θεσσαλονίκη ή Κατερίνη.

    • Τι έχει να μου προσφέρει η Θεσσαλονίκη ή Κατερίνη η Βέροια δλδ? Κάτι που δν έχει η Κοζάνη κ η Πτολεμαΐδα πείτε μου? Κ στην τελική μου έδωσαν οικόπεδο εδώ κ εγώ θα τρέχω αλλού να χρυσό πληρώσω γιατί? Για να πω ότι μένω Θεσσαλονίκη ε όχι δα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.