kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: H Γωγώ Ατζολετάκη, ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και μεταφράστρια θεατρικών έργων, είναι ένα από τα πρόσωπα που κατέθεσαν αίτηση για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

12 Ιουνίου 2020
22:27

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η Γωγώ Ατζολετάκη, ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, μεταφράστρια θεατρικών έργων, είναι ένα από τα πρόσωπα που κατέθεσαν αίτηση για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Ηθοποιός καταρχάς, με πολύχρονη θητεία στο θέατρο (σ’ ένα ευρύ φάσμα που εκτείνεται από την ελληνική κωμωδία, την επιθεώρηση έως την αρχαία ελληνική τραγωδία), με σημαντική παρουσία στην τηλεόραση (με σειρές που υπήρξαν τεράστιες επιτυχίες στην εποχή τους) και με μια τιμητική διάκριση (από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης) για την ερμηνεία της στην κινηματογραφική ταινία του Ερμή Βελόπουλου «Το κλειστό παράθυρο». Επίσης, ραδιοφωνική παραγωγός (κείμενα, μουσική επιμέλεια, παραγωγή) με επιτυχημένες συνεργασίες με ΕΡΑ 1, ΕΡΑ 2, ΤΡΙΤΟ πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας, ΑΝΤΕΝΝΑ, Alpha989 κ.λπ.. Συγγραφέας βιβλίων που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Ενδεικτικά μερικά από τα bestseller της «Η φίλη σου, Ροζαλία», «Το Ζ της ζωής» και το τελευταίο της (έκδοση του 2018) «Κι όμως εμείς θα πάμε στον Παράδεισο». Είναι μεταφράστρια (από τα αγγλικά στα ελληνικά) δύο έργων που έχουν ανέβει στη σκηνή: Το «Blood moon» του Νίκολας Καζάν – από το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ και το «Εξαιρετικές περιστάσεις» του Μπέρναρντ Σλέηντ από το Θέατρο ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ.

Οργάνωση και διεύθυνση Θεατρικού Εργαστηρίου στο δήμο Αγ. Παρασκευής Αττικής, όπου σκηνοθέτησε το έργο του Ρομπέρ Τομά «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται», ενώ αυτή την περίοδο έχει αναλάβει το Θεατρικό τμήμα του «Κέντρου γυναίκας» του δήμου Αγ. Παρασκευής.

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • Πολλά συγχαρητήρια! Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπέροχη ηθοποιό και λογοτέχνιδα. Η Κοζάνη θα είναι τυχερή από την εκλογή της!

  • Θερμά συγχαρητήρια είναι μια αξιόλογη ηθοποιός δυναμικη γυναίκα που ξέρει να διεκδικεί και να πετυχαίνει .Καλή επιτυχία Γωγώ Ατζολετακη θα είσαι θησαυρός στη θέση που θέτεις υποψηφιότητα

  • Δεν γνωρίζω τις άλλες υποψηφιότητες, δύσκολα όμως μπορώ να φανταστώ, ότι υπάρχει καταλληλότερο πρόσωπο για μια τέτοια θέση.
    Θεωρώ πως η επιλογή είναι μονόδρομος. Τυχερή η Κοζάνη και οι πολίτες της.

  • Δε θέλω να την κρίνω αρνητικά , αλλα γιατι δεν πρεπει να περιμένουμε το σύνολο των υποψηφιοτήτων ; Δε χρειάζεται βιασύνη.

  • Μεγάλη τύχη και χαρά η υποψηφιότητα της κυρίας Ατζολετάκη. Η πορεία της στην τέχνη, οι δραστηριότητες της σε ανθρωπιστικό έργο, η συγγραφή των βιβλίων της που παραπέμπουν στην ενδοοικογενειακή βία,είναι ένα μεγάλο ατού για την επιλογή της. Ας ελπίσουμε πως θα είναι αδιάβλητη η εκλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.