Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη της ΑΕΠ Κοζάνης

13 Ιουνίου 2020
08:19
Κανένα σχόλιο

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, στα πλαίσιο των καταστατικών διατάξεων του Σωματείου, παρουσία του Δικαστικού αντιπροσώπου κ. Βαφειάδη Χρήστου, διορισμένου από το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της Α.Ε.Π. Κοζάνης, το απόγευμα της Παρασκευής 12.06.2020, στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΠ στην Ξηρολίμνη Κοζάνης, η οποία μεταξύ άλλων και εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Σε λίγες μέρες το νέο Δ.Σ. αναμένεται να συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα και να ορίσει τις Επιτροπές εργασίας αυτού.

Ευχόμαστε στα νέα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη της Α.Ε.Π. (με αλφαβητική σειρά): Αλεξανδρίδη Παρασκευά, Αραβόπουλο Ιωάννη, Ζερβανταρίδη Αντώνιο, Ζερβανταρίδου Σοφία, Κάτανα Παναγιώτη, Κωτίδου-Γκέσιου Αναστασία, Παπαδόπουλο Θωμά, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Πιλικίδη Κωνσταντίνο, Σαρασίδου Κυριακή (Κορίνα), Χριστοφορίδη Χρήστο καθώς επίσης και στα νέα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Κεχαίδη Χαράλαμπο, Κωτίδη Λάζαρο και Ψιάνο Παναγιώτη, καλή αρχή, καλή δύναμη και σιδεροκέφαλοι, στα νέα τους καθήκοντα.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.