kozan.gr: Κοζάνη: Αγοράκι, ηλικίας 4 ετών, υπέστη κάταγμα στο μηρό, όταν άλλο παιδάκι, που έκανε πατίνι, έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να το χτυπήσει

13 Ιουνίου 2020
15:08

Αγοράκι, ηλικίας 4 ετών, υπέστη κάταγμα στο μηρό, όταν άλλο παιδάκι, που έκανε πατίνι, έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να το χτυπήσει. To περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, να σημειωθεί πως πάρα πολλές φορές έχουμε δεχτεί επιστολές και σχόλια στο kozan.gr για την άναρχη κατάσταση που επικρατεί  στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, με διερχόμενα ποδήλατα, πατίνια κτλ, που τείνει, να γίνει επικίνδυνη για τα παιδιά που παίζουν εκεί. Χρειάζεται προσοχή κι ατομική ευθύνη για την αποφυγή αντίστοιχων συμβάντων.

kozan.gr

25 σχόλια

  • Αίσχος!!! Μπάτε σκύλοι αλέστε!! Τα ίδια και στα χωριά. Μόνο στο Βελβεντό έβαλε φρένο,τοποθετώντας και πινακίδα,η νέα Δημοτική Αρχή. Αίσχος και πάλι αίσχος!!!

    • Στο Βελβεντό και να μην έβαζε πινακίδα αγαπητέ, σιγά τον πολύ κόσμο που κυκλοφορεί εκεί!!! Χαχαχαχα έχετε πολύ πλάκα μερικοί

      • Δεν πήγες και δεν ξέρεις. Εννοώ σε ώρες αιχμής τα απογεύματα προς το βραδάκι. Το ίδιο και στην Αιανή και αλλού,σε μεγάλα χωριά.

        • Έχεις υπόψη σου, πού κατέληξε η σιουρδαμάρα που ξεκίνησε από Σιάτιστα, πέρασε από Κοζάνη και κατέληξε μαζεμένη όλη κάπου?

  • Η δημοτική αστυνομία υπάρχει για την προστασία και διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών και των εγκαταστάσεων της πόλης ή υπάρχει μόνο για να κόβει κλήσεις στα παρκομετρα!!????

  • Καταρχήν περαστικά στον μικρούλη και καλή ανάρρωση, δύναμη στους γονείς. Λίγο σοβαρότητα στα σχόλια…. Το γεγονός ότι ένα παιδάκι έκανε πατίνι και συνέβη χρήζει δημοτική αστυνομία;;;Η γονική ευθύνη για την συμπεριφορά και τον σεβασμό προς άλλα παιδιά είναι του γονέα που συνοδεύει το παιδί. Βέβαια το κακό μπορεί να συμβεί και χωρίς υπαιτιότητα….

  • ΑΡΑΧΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΓΚΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΕΛΕΟΣ

  • Ποδήλατα, πατίνια, μπαλες δεν έχουν καμία θέση στην πλατεία της πόλης. Όσοι θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους και το καφεδακι τους και ας πάνε στα γήπεδα στους ποδηλατοδρόμους και στα λιβάδια. Επίσης όσοι γονείς επιτρέπουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν με τα ποδήλατα στους δρόμους της πόλεις ας γνωρίζουν πως είναι συνυπεύθυνοι για ότι συμβεί.

    • Μια που έχουμε πολλούς ποδηλατοδρόμους, γήπεδα και λιβάδια που τα παιδιά μπορούν να κάνουν ποδήλατο. Αφήστε και ενισχύστε τα παιδιά να βγουν και να παίξουν έξω, και ναι και στις πλατείες. Περαστικά στο μικρούλη και σίγουρα θέλει προσοχή απο όλους.

  • Σωστα ολα ας λαβουμε ολοι τα μετρα μας και η δημοτικη αρχη τα δικα της.Αυριο μπορει να ειναι τα παιδια μας.Για τα αδεσποτα ομως κουβεντα ετσι!

  • Δε γίνεται να κλείσουμε τα παιδιά σε μια γυάλα και να μη παίζουν ελεύθερα
    Παιδιά είναι θα χτυπήσουν
    Αν περιορίσουν τα πατίνια και τα ποδήλατα από πλατείες και πάρκα (που παίζουν και παιδιά όπως ο μικρός που τραυματίστηκε) τότε θα βγούνε στους δρόμους και μπορεί να συμβεί τραγικό ατύχημα
    Και 2ον δε μπορούμε να τα περιορίσουμε. Σαν παιδιά θέλουν να βγουν να παίξουν και να εκτονωθούν

    Απλά είναι ευθύνη των γονέων να είναι κοντά στα παιδιά και να παρέμβουν εαν χρειαστεί

    • Όχι φίλε, σας ενδιαφέρει απλά να τα αμολατε αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους. Η πλατεία κατάντησε παιδότοπος. Κινδυνεύουμε ή να φάμε μπάλα στα μούτρα ή να πέσει επάνω μας ποδήλατο- πατίνι. Να τα πάρεις τα παιδιά σου όπως εμείς και να τα πας σε κατάλληλους χώρους για εκτόνωση

    • Οταν ο χωρος ειναι μεγαλος αναπτυσσεται ταχυτητα. Μαλλον δεν θα επρεπε να επιτρεπεται ετσι το πατινι εκει, αλλα σε ειδικα σχεδιασμενες διαδρομες με καμπυλοτητες ωστε να μειωνεται η ταχυτητα οπως σε δρομους μικτης κυκλοφοριας πεζων και τροχοφορων. Πρεπει να δημιουργηθει ενα σχετικο παρκο κυκλοφοριας κ με σηματα εκπαιδευσης. Απαιτειται παιδεια με υποδομες σχετικες.

    • Εκτός από αυτό το σχόλιο όλα τα άλλα που έχω διαβάσει έως αυτή την ώρα είναι απίστευτα!!!!!
      Δηλαδή όλοι οι άλλοι πως μεγαλώσατε απορώ!!!!!
      Το να ενοχλούν κάποιον τόσο πολύ τα παιδικά παιχνίδια πραγματικά πρέπει να το ψάξει.
      Παιδιά είναι και παίζουν και θα χτυπήσουν κ όλα θα γίνουν … όπως όταν ήμασταν εμείς στην θέση τους

  • Παιδιά δεν γίνεται ούτε να σταματήσουν να πηγαίνουν τα παιδιά στην πλατεία αλλά ούτε να τρέχουν ανεξέλεγκτα με τα ποδήλατα και τα πατίνια. Το πιο σωστό θα ήταν να μην επιτρέπονται η να είναι με την εποπτεία των γονιών. Γιατί πολλοί γονείς είναι με τον καφέ και το τσιγάρο και δεν παρακολουθούν καν. Σαν γονιός το λέω που μου είμαι κάθε μέρα εκεί.

  • Και μεις είμαστε γονείς,αλλά η πλατεία δεν είναι ούτε παιδότοπος ούτε παιδική χαρά ούτε χώρος για ποδήλατα και ποδόσφαιρο .Και αναφέρομαι σε παιδιά μεγάλης ηλικίας γιατί ένα παιδάκι 2 ετών προφανώς και δεν μπορεί να προκαλέσει ατύχημα όταν αναγκαστικά είναι με την επίβλεψη του γονέα.Και μεις όταν ήμασταν παιδιά πηγαίναμε στα σχολεία και στις αλάνες.Οχι στην πλατεία.

  • ΔΕΝ ειναι παιδοτοπος η πλατεία, εχουν και οι υπολοιποι ανθρωποι το δικαιωμα να απολαυσουν τη βολτα τους χωρις να φοβουνται μην τους ερθει καμια μπαλα στο κεφαλι ή πεσει πανω τους κανενα ποδηλατο!

    Ολα εχουν τα ορια τους!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.