X. Eλευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Μέσα από το σκουπιδότοπο δείχνουμε όλοι μας την παιδεία μας”

15 Ιουνίου 2020
17:41

Μέσα από το σκουπιδότοπο δείχνουμε όλοι μας την παιδεία μας.Στο συγκεκριμένο τομέα νομίζω ότι εμείς οι Δάσκαλοι έχουμε αποτύχει παταγωδώς.

Πριν λίγες μέρες πίσω από την Παναγία της Καστανιάς βρήκαμε μια τραγική κατάσταση σκουπιδότοπου-μπαζότοπου.

Χτες μετά από 2 ώρες πεζοπορία περάσαμε ένα άλλο μέρος και άνοιξε η καρδιά μας αρκεί βέβαια να συνεχίζει να παραμείνει καθαρό.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Το απέδειξαν περίτρανα χτες όλοι οι εθελοντές-δρομείς αλλά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Καστανιάς.-

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.